Vinn to Cage-lamper

Svar på et enkelt spørsmål og delta i trekningen!

3. august 2015 av Redaksjonen

Cage er en moderne pendel som fanger tidens trend. Det er en stilfull lampe, både i form og materiale – blank kobber og blank messing. Den enkle og skulpturelle skjermen er ideell til dekorative lyskilder, hvor man kan se glødetråden. Designet av Bønnelycke mdd.

Vi trekker 5 heldige vinnere som får to lamper hver, til en samlet verdi av 2200 kroner. Det eneste du behøver å gjøre er å svare på spørsmålet under, samt legge igjen navn og adresse. Siste frist for deltagelse er 20. september. Premien er sponset.


Hvilke materialer kommer lampen Cage i?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...