Vant du gryte?

Vi har trukket ut fire heldige vinnere som får den ikoniske støpejernsgryten fra Le Creuset.

13. februar 2015

Det franske selskapet Le Creuset er kjent for sine klassiske støpejernsgryter i markante farger. Den ikoniske Creuset-gryten fra 1925 kommer med livstidsgaranti og lanseres nå i oppgradert versjon. Den nye generasjonen gryter har en rekke funksjonelle nyskapninger - som ergonomisk håndtak som egner seg bedre for større mannehender, stålhåndtak på lokket som tåler ovn og mer tettsluttende lokk. Dette er ekte håndverk i robust og kompromissløs kvalitet som kan brukes til alle varmekilder, inkludert induksjon og åpen ild.

Grytene fremstilles i individuelle sandformer på Le Creusets eget støperi i Frankrike og kommer med livstidsgaranti. Oppgraderingen omfatter alle de velkjente Le Creuset-fargene og de mest populære størrelsene. Nå kan du bli én av fire heldige vinnere som får en støpejernsgryte (24 cm) til en verdi av 1899 kroner. Du kan se det nye utvalget og selv velge farge på lecreuset.no.

Vinnerne er:

Kjersti Hals, Oslo

Ingrid Aarsnes, Fornebu

Siri Solberg, Sandvika

Nille Munthe-Kaas, Oslo

 

Gratulerer!

 


Fra hvilket land kommer Le Creuset?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...