Vant du fire designstoler?

Vi har trukket vinneren av fire lekre Afteroom-stoler fra Menu. Er du den heldige vinneren?

12. november 2014

Den Stockholmbaserte designduoen Afteroom består av Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei. I fjor sto de bak Menus første stol, en trebent og funksjonalistisk designperle som ble en stor suksess.

Her kommer oppfølgeren som er videreutviklet med polstret sete i slitesterkt stoff fra Kvadrat. Selve seteplaten og ryggstøtten er av tre og står i flott kontrast til den lekre rammen i stål. Stolen fås i flere farger, og vinneren kan velge mellom fargene hvit eller svart. Premien er levert av Menu.

Vinneren er:

Guro Tjelle, Oslo

 

Gratulerer!


I hvilken by har Afteroom base?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...