Vant du en kullsyre­maskin fra Aqvia?

Vi har trukket syv vinnere av en lekker kullsyremaskin fra Aqvia til en verdi av 1399 kr. Er du en av de heldige vinnerne?

1. februar 2015

Nordisk design er en hyllest til rene linjer, dempet eleganse og god funksjonalitet. En miljøbevisst plattform er også viktig, og kullsyremaskinen fra Aqvia fanger essensen av dette. Den er utviklet og fremstilt i Sverige av AGA, og alle deler inngår i en miljøvennlig gjenbrukssyklus. Aqvia Exclusive ble i september 2014 kåret til best i test av Wise Guide på oppdrag fra Aftonbladet.

Nå kan du vinne den mest eksklusive modellen til Aqvia som er i rustfritt og lakkert stål. Maskinen trenger ingen elektrisitet og er laget slik at den får plass i kjøkkenskapet. Selve kullsyreprosessen er også enkel, rask og stille. Ønsker du mer smak, finnes det et bredt utvalg av essenser å velge mellom, som sitron/lime, frisk pære, eplesirup, søt fersken og mange flere. Premien er levert av Aqvia.

Vinnerne er:

  • Tone Fredriksen, Bodø
  • Rita Kvalsund, Fosnavåg
  • Kjell Aage Sørensen, Vollen
  • Anita Mikkelsen, Tretten
  • Heidi Steffenrud, Oslo
  • Tone M. Heggtveit, Kviteseid
  • Charlotte Myklestad, Stavanger

 Gratulerer!

 


Hvor er Aqvia utviklet og fremstilt?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...