Vant du adventsstake fra Holmegaard?

Vant du adventsstake fra Holmegaard?

Lys opp førjulstiden med denne stilrene nyheten i matt metall med glassmansjetter. Konkurransen om å vinne lysetaken Lumi fra Holmegaard er nå avsluttet - vant du?

2. desember 2016

Tradisjonen med å tenne lys i adventstiden har dype røtter. Kosen, lukten av levende lys og ikke minst nedtellingen til jul setter en fin ramme. Designeren Maria Berntsen brenner for å utvikle den nordiske lyskulturen videre.

Nyheten "Lumi", som Berntsen har laget for danske Holmegaard, har et grafisk, matt uttrykk, som mykes opp av gjennomsiktige glassmansjetter.

Den firearmede staken er laget i malt, mattsort metall og har flate glassmansjetter i en sober, røykgrå farge.

Konkurransen er nå avsluttet.

Vinneren ble: AUD SYNNØVE KLEVEN fra Kvinesdal. GRATULERER!


Når er fjerde søndag i advent 2016?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...