Vant du?

Deltok du i konkurransen om å vinne en limited edition Tripp Trapp-stol til en verdi av 2199 kroner? Nå har vi trukket en vinner!

11. oktober 2016 av Redaksjonen

Vinner av en spesialdesignet versjon av Tripp Trapp-stolen ble Kristina Løvendahl fra Fevik - GRATULERER!

Verdien på premien er hele 2199 kroner. 

Den ikoniske, norskdesignede barnestolen er å finne i millioner av hjem over hele verden. Stolen så første gang dagens lys i 1972. For å markere 10 millioner solgte, lanseres nå en kolleksjon i begrenset opplag i oktober. Nummerert og signert av designeren selv, Peter Opsvik.

Produsent Stokke har laget én Limited Edition Anniversary Collection i matt lakkert eik med detaljer i børstet stål og én mørklakkert med rosegull-metall. Stolene er nummerert fra 1 til 2000. 

Premien er sponset.

 


Når ble Tripp Trapp-stolen lansert første gang?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...