Se om du vant pledd og puter

Røros Tweed står bak premien som har en verdi på 9474 kr.

23. april 2015

 

Den franske designeren Inga Sempé står bak flere av nyhetene fra Røros Tweed denne sesongen. 

Røros Tweeds pledd og puter er av norsk ull og i sin helhet produsert i Norge. Ullet blir spunnet til garn i Romsdalen og vevd til puter og pledd i Bergstaden Røros. Design er et annet satsingsområde og de senere årene har Røros Tweed samarbeidet med markante formgivere som Anderssen & Voll, Snøhetta og Bjarne Melgaard, og nå altså Inga Sempé fra Frankrike.

Inga Sempé er blant Europas mest fremtredende designere innen interiørobjekter, og har alt fra møbler og belysning til tekstiler og fliser på sin merittliste. Designet Giboulée har hentet navnet sitt fra det typiske vårregnet i hennes hjemland, og det diagonal mønsteret understreker nettopp dette.

Blant alle som svarte riktig har vi trukket tre vinnere få hvert sitt pledd (130 x 180 cm) og to puter (60 x 60 cm) i Giboulée-designet til en verdi av 3158 kroner. 

Vinnerne er:

Rannveig Hylbakk, Oslo

Signe Lise Børve, Hovland

Nanette Dragly, Narvik

 

Gratulerer!


Hva betyr Giboulée?


Din informasjon

ja
nei

Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i innboksen din! Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...