Her er det fineste bordet!

Hildegunn dekket et vakkert festbord til matklubben, og fikk flest stemmer i BoligPluss-utfordringen!

18. november 2013

© Hildegunn Espe

Her er altså bordet dere stemte til topps i BoligPluss-utfordringen for oktober/november. Hildegunn Espes rustikke og naturlige borddekking ga henne seieren, og hun får dermed interiør fra Ferm Living til en verdi av 7500 kroner.

 

- Vi er tre venninner som har en matklubb og vi møtes en gang i måneden til 3-retters middag - bordet hadde jeg dekket i forbindelse med da jeg var vertinne i oktober, sier den glade vinneren.

- For meg betyr et fint dekket bord utrolig mye, og det betyr ingenting om det er til hverdag eller til fest - maten nytes best ved et pent bord! Det blir selvsagt litt ekstra til fest, men også til hverdag liker jeg å gjøre det koselig, sier Hildegunn. Se mer fra hennes hjem på bloggen h.espe-interiør, hobby, hverdagsliv .

Hildegunn gleder seg til å se hva premiekurven inneholder, og ser ikke bort ifra at det kanskje kan dryppe litt på noen andre også, det er jo snart jul...

Denne måneden vil vi komme i julestemning! Vis oss hvordan du pynter til jul hjemme, så blir det kanskje deg som vinner et gavekort på 5000 kroner fra Åhléns.

Bli med i månedens BoligPluss-utfordring: Julestemning!

Kanskje du også er interessert i...