Heges farger vant!

Vi ville se fargebruk i forrige runde av BoligPluss-utfordringen, og dette bidraget fikk flest stemmer!

25. august 2014

Vi er glade i farger, derfor ville vi se hvordan dere bruker nettopp farger i hjemmene deres. Alt fra fine, duse pasteller til friske knallfarger har gitt oss inspirasjon i bildene deres! Bidraget som dere likte aller best og som fikk flest stemmer, var det kule kartet til Hege Cecilie Sann fra Årnes.

Premien hun får med seg er en fantastisk utepeis levert av Europris, til en verdi av 4999 kroner.

Den glade vinneren finner inspirasjon i interiørmagasiner, på Instagram og i naturen. Og hun vil ha en personlig stil.

- Min stil er en god miks av nytt, gammelt og redesign. Da får hjemmet et mer personlig preg. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for gamle skatter, men det må ikke være for "shabby".  Det kan være ting jeg har arvet og bruktfunn fra loppemarked og bruktbutikker, Disse oppsøkes flittig! Jeg liker å blande ulike stiler. For tiden liker jeg den nordiske stilen, med lys fargepalett, samt kontraster som hvitt og svart. Jeg sper på med kobber og messing i detaljene for å myke opp inntrykket mot det hvite og svarte, sier Hege Cecilile. Hun gleder seg til å ta i bruk premien.
- Utepeisen skal brukes på terrassen hjemme. Nå kan sommersesongen forlenges på terrassen, med varme i peisen! Vi skal oppgradere terrassen til våren, så dette passet perfekt!

Vil du være med i BoligPluss-utfordringen? Denne måneden vil vi se kjøkkenet ditt, og du kan vinne lekre armaturer fra Coloric til en verdi av 4600 kroner.

Kanskje du også er interessert i...