© boligpluss.no

Smuldrepai med frukt

Lyst på noe godt som er lett å lage? Fruktpai med smuldrelokk baker du på en, to, tre!

19. september 2010 av Caroline Hofberg/Linnea Press

Denne fruktpaien er lett å lage. Her er det laget porsjonspaier, men én stor pai går like bra.


DETTE TRENGER DU:
(6 STK)

GRUNNDEIG:
• 1 ½ dl siktet speltmel
• 1 ½ dl havregryn
• 1 dl rørsukker
• 1 dl solsikkekjerner
• 150 g avkjølt smør

FYLL:
• 4-5 dl frosne bær
• 2 ss rørsukker
• 2 ss potetmel
• Ca. ¾ dl karamellsaus

DETTE GJØR DU:
1. Sett ovnen på 225 grader. Bland mel, gryn, sukker og solsikkekjerner. Ha i smøret og
fordel til en smuldret masse.
2. Fordel halvparten av massen i seks små paiformer. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter.
3. Bland bær, sukker og mel. Fordel bærene over den smuldrede massen. Hell forsiktig over karamellsausen før du har over resten av deigen.
4. Stek midt i ovnen ca. 20 minutter.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...