Entrecôte med squash
Lag hele middagen på grillen. Både entrecôte, aubergine og squash blir smakfulle med rask grillvarme.
Klikk videre og se grillene du kan bære med deg til slutt.
Dette trenger du:
(4 PORSJONER)
ENTRECÔTE:
700 g entrecôte av storfe
2 ss olje til pensling
½ ts peppermiks
½ ts salt
TILBEHØR:
2 aubergine
2 grønne squash
2 ss olje
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder
125 g naturell fetaost
Dette gjør du:
1. Skjær aubergine og squash i 1 cm tykke skiver. Pensle dem med olje og grill dem ½ minutt på hver side. Legg dem over i en ildfast form i takstenmønster.
2. Krydre med salt, pepper og provencekrydder. Strø over smuldret fetaost. Sett den ildfaste formen på grillen og legg på lokket. La det stå i ca. 10 minutter.
3. Pensle entrecôtene med olje og krydre med peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.