Trude er finalist i Norges vakreste hjem 2016

Se video og bilder fra Trudes finalist-hjem i Klæbu ved Trondheim! Her er det stramme rammer, myket opp av lekne og bohemske innslag.

Trude Fosseide fra Klæbu er finalist i Årets vakreste hjem 2016
© Sveinung Bråthen

I samarbeid med Grønt Fokus leter vi etter Norges vakreste hjem 2016. Vi skal kåre en vinner og i år er det DU som bestemmer hvem som stikker av med prisen.

Premien er et gavekort på 50 000 kroner fra Grønt Fokus. Den heldige vinneren kan velge blant hagestuer, lysthus, lekehytter, drivhus og spennende garderobeløsninger.

Stem på din favoritt-kandidat her og vinn lampe fra Northern Lighting!

Trude Fosseide (41) bor i en enebolig i Klæbu i Sør-Trøndelag. Stilen hennes er eklektisk og bohemsk i en ren, svart-hvit ramme.

Likte du hjemmet? Stem på Trude her!

– Jeg henter elementer fra andre verdensdeler og blander det med det norske. Jeg har nok et litt annerledes hjem enn mange andre, sier Trude.

Sengetøyet i lin er fra Høie, putene er fra Christina Lundsteen og Madam Stoltz, tribal-smykket er fra Vakre rom og diskokulen er fra Milla Boutique.

Et nydelig brudeteppe fra Lady Burk setter tonen på soverommet. Sengetøyet i lin er fra Høie, putene er fra Christina Lundsteen og Madam Stoltz, tribal-smykket er fra Vakre rom og diskokulen er fra Milla Boutique.

© Sveinung Bråthen

Huset fra 1980-tallet har tre etasjer og nok rom for hele gjengen. Trude falt spesielt for planløsningen og beliggenheten.

– Vi bor i en bakke litt høyere enn naboene, så vi har fin utsikt og slipper innsyn og gardiner, sier hun.

Verner Panton-stolen ved spisebordet hadde Trude drømt om i mange år før hun kjøpte den. Ola Windsor-stolene er fra Tonning & Stryn, og barnestolene er fra Ikea. Bordet fra Bolia har hun malt med kalkmaling, og lampene i bambus er fra Anouska.

Verner Panton-stolen ved spisebordet hadde Trude drømt om i mange år før hun kjøpte den. Ola Windsor-stolene er fra Tonning & Stryn, og barnestolene er fra Ikea. Bordet fra Bolia har hun malt med kalkmaling, og lampene i bambus er fra Anouska.

© Sveinung Bråthen

– Jeg er opptatt av at ting skal fungere over lengre tid og være holdbart. Kvalitet er viktig. Derfor liker jeg design som har vart en stund. Jeg tenker at design ofte er billigere å kjøpe enn andre produkter, fordi det er varig og du blir ikke lei.

Murveggen i stuen har en rustikk look som bryter med de ellers rene flatene. Lykten er fra Tine K Home og pottene inni er fra Oi Soi Oi. 
Det svarte skrinet er fra Day Home.

Murveggen i stuen har en rustikk look som bryter med de ellers rene flatene. Lykten er fra Tine K Home og pottene inni er fra Oi Soi Oi. Det svarte skrinet er fra Day Home.

© Sveinung Bråthen

I den rene svart-hvite rammen tilsetter Trude bohemske og spennende detaljer som gjør hjemmet personlig.

– Jeg liker at skallet er stramt. Med en så fin ramme trenger jeg ikke å pynte overalt, så jeg har kvittet meg med mye.

Vil du se flere bilder av hjemmet til Trude? Les hele reportasjen i juninummeret av BoligPluss – i salg nå!

Du kan stemme på kandidatene i Norges vakreste hjem helt fram til 15. juni.

Sjekk ut Trude på Instagram: @eclecticdecoration