-Nå blir det både ferie og nytt kjøkken!

Vinnerne av Norges vakreste hjem 2013, Hanne og Cathrin, var på besøk hos God Morgen Norge i dag.

*På bildet: Fra venstre: Programleder i GMN Vår Staude, sjefredaktør i BoligPluss Birthe Midtun, Hanne Bjørnevik med datteren Agnes, og Cathrin Hauan.*

I dag tidlig besøkte vinnerne av Norges vakreste hjem, Cathrin Hauan og Hanne Bjørnevik, God Morgen Norge på TV2. Med rundt bordet var også datteren Agnes (1) og sjefredaktør i BoligPluss, Birthe Midtun. Grunnet tekniske problemer hos TV2 fikk de ikke vist reportasjen fra Asker-villaen, men du kan se BoligPluss-videoen nederst i saken her.

*På bildet: Fra venstre: Redaktør Birthe Midtun, vinner Cathrine Hauan, Tonje Fossum fra Ving og Migle Helmersen fra Greno Bolig.*

Etter sending var det duket for lunsj på Café Christiania, hvor Cathrin fikk utdelt premiene. Reisegavekort fra Ving på 25 000 kroner og gavekort på 50 000 kr fra Greno Bolig, samt et årsabonnement på BoligPluss. Det er en premie som blir satt pris på.

  • For å få råd til å pusse opp alle rommene, valgte vi et rimelig kjøkken, men nå kan vi bytte det ut med et fra Greno. Og høstkveldene skal vi bruke til å drømme oss bort til eksotiske reisemål på Vings nettsider, sier Cathrin.

Se video fra vinnerhjemmet her: