Angela er finalist i Norges vakreste hjem 2016

Se video og bilder fra Angelas hjem på Skjervøy! Boligen hennes har store vinduer, luftige rom og en arktisk fargepalett.

Angela Sodefjed Wilhelmsen fra Skjervøy i Troms er finalist i Årets vakreste hjem 2016

Angela Sodefjed Wilhelmsen fra Skjervøy i Troms er finalist i Årets vakreste hjem 2016

© Maria Svanevik

I samarbeid med Grønt Fokus leter vi etter Norges vakreste hjem 2016. Vi skal kåre en vinner og i år er det DU som bestemmer hvem som stikker av med prisen.

Premien er et gavekort på 50 000 kroner fra Grønt Fokus. Den heldige vinneren kan velge blant hagestuer, lysthus, lekehytter, drivhus og spennende garderobeløsninger.

Stem på din favoritt-kandidat her og vinn lampe fra Northern Lighting!

Angela Sodefjed Wilhelmsen (31) bor i en toetasjes enebolig med fjordpanorama på Skjervøy i Troms. Hjemmet er lyst, nordisk og har en nær katedralsk romlighet.

Likte du hjemmet til Angela? Stem på henne her!

Skittentøysposen er fra House Doctor, mens seng og nattbord er fra Ikea. Pleddet er fra Zara Home og sengetøyet er fra H&M home. Fargen på veggen er Skyggeblå 4629, Jotun.

Soverommet er nøkternt kledd i blåtoner og med få dekorelementer. Skittentøysposen er fra House Doctor, mens seng og nattbord er fra Ikea. Pleddet er fra Zara Home og sengetøyet er fra H&M home. Fargen på veggen er Skyggeblå 4629, Jotun.

© Maria Svanevik

– Fargene er nok noe av det som er litt personlig her. Jeg er veldig glad i blått og lyse farger. Et par ganger har jeg prøvd meg på andre farger, og kuttet ut blått, men det har ikke funket.
Det blå har alltid kommet tilbake hit! sier Angela.

Kjøkkeninnredningen fra Ikea er ren og enkel og står godt til stolene og barkrakkene fra Hay.

Kjøkken, sofagruppe og dansegulv om hverandre – her er det rom for alt! Kjøkkeninnredningen fra Ikea er ren og enkel og står godt til stolene og barkrakkene fra Hay.

© Maria Svanevik

Den åpne stue- og kjøkken­løsningen er midtskipet i hjemmet, og bare dette rommet alene er større enn mange boliger. – Det hender det er fotballkamp i stuen. Og stålampen har jeg limt sammen fire ganger. Men ungene må få herje litt, mener Angela.

Sofagruppen fra Ikea er Angelas favorittsted og har en palett som harmonerer fint med veggen.

Sofagruppen fra Ikea er Angelas favorittsted og har en palett som harmonerer fint med veggen.

© Maria Svanevik

– Jeg liker at det er litt enkelt og konkret her. At det ikke er overdrevet med for mye ting eller farger. Det gjør det rolig og behagelig, på en måte. Og jeg gjør kanskje ikke så mye ut av meg selv heller. Det betyr kanskje at jeg ikke er så veldig fargerik, spøker hun.

Vil du se flere bilder av hjemmet til Angela? Les hele reportasjen i juninummeret av BoligPluss – i salg nå!

Du kan stemme på kandidatene i Norges vakreste hjem helt fram til 15. juni.

Sjekk ut Angela på Instagram: @angelasodefjedwilhelmsen