Nytt og bedre BoligPluss!

Vi har pusset opp både magasinet vårt og nettsiden vår, og kan endelig invitere deg inn i et et nytt, større og enda bedre BoligPluss-univers.

12. desember 2014

Det er med stor glede jeg kan ønske deg velkommen til et nytt, større og enda bedre BoligPluss. Vi har pusset opp alt fra logo og forside til design og innhold i magasinet. Jeg håper du liker det!

Vi skal fortsatt være både inspirerende og oppnåelige. Men nå har vi enda flere sider med hjem du kan drømme deg bort i hver måned, enda mer inspirerende temasaker og enda bedre ideer slik at du kan skape din personlige stil.

For å gi deg de aller beste ideene har vi rustet opp DIY-sidene våre. Fremover får du de mest trendy ideene til interiør du kan lage selv i BoligPluss. I første utgave får du blant annet oppskrifter på syv fantastiske sofabord du enkelt kan lage selv.
Se video av hvordan du lager ett av dem her.
Vi slår også et slag for gjenbruk og viser deg hver måned hvordan du kan skape noe nytt og stilig av gamle funn.

Mange har spurt etter før og etter-prosjekter, så nå viser vi i hvert nummer hvordan du raskt og enkelt kan skifte stil i et rom. Først ut er kjøkkenet, og du får selvfølgelig se rommet både før og etter stilskiftet. Følg med for enda flere spennende forvandlinger fremover!

Nå starter vi også en ny serie i BoligPluss. I hver utgave viser vi stilen til en leser. Har du lyst til å komme på trykk i BoligPluss? Alt du trenger å gjøre er å hashtagge bilder av ditt hjem med #boligplussminstil på Instagram.

Det er ikke bare magasinet som blir nytt og bedre, det blir også boligpluss.no. Nå har nettsidene våre blitt finere og mer oversiktlige. De gir også plass til enda større og mer delikate bilder. På boligpluss.no kommer du også til å finne videoer, og hver dag oppdaterer vi med ny inspirasjon, de beste shoppingtipsene og fantastiske hjem du ikke må gå glipp av.

Jeg håper du liker nye BoligPluss! God fornøyelse.

Vennlig hilsen
Birthe

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...