Marsnummeret er ute nå!

Vi inviterer deg inn i vårens fineste hjem, gir deg shoppingtipsene til under 300 kroner og supre DIY-tips du kan la deg inspirere av! I tillegg får du en ny BoligPluss-utfordring og oppskriften på verdens beste pizza. Velkommen inn!

17. februar 2014

Nå kribler det litt i vårfølelsen vår, til tross for at det faktisk ennå er fare for snø og minuusgrader ute ... I marsutgaven av BoligPluss kan du snuse litt på vårsesongen ved å kickstarte hage-våren allerede nå, og du kan kose deg med 140 sider nydelige hjem. Og mye mer, selvfølgelig!

Sukkersøt leilighet på Grorud:

Å komme inn i leiligheten til Monica er som å åpne en godtepose med sukkertøy. Stilen er gjennomført og veldig personlig og det myldrer av søte gleder, både visuelle og spiselige.

Finn ditt drømmebad:

Vi gir deg deilig inspirasjon til badet! Skal du pusse opp eller bare ønsker å fonye litt, er det mange godbiter å finne i marsutgaven av BoligPluss!

Vær kreativ på veggen:

Det du fyller veggene med, sier mye om hvem du er. Bli inspirert til å skape noe unikt og personlig på veggflatene hjemme hos deg.

I tillegg får du en ny BoligPluss-utfordring, konkurranse, Boligpraten og mye mer! Bladet er i salg fra mandag 17.februar.

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...