Mainummeret er i salg nå!

I den nye utgaven av BoligPluss får du tipsene til den fineste uteplassen, vi inviterer deg inn i nydelige vårhjem og du får de beste shoppingtipsene under 250 kroner. Og mye, mye mer!

11. april 2014

Vi er så klare for påskeferie og hageliv og solveggen og alt som hører våren til! Og vi har selvfølgelig laget et blad som skal inspirere og glede dere! I denne utgaven av BoligPluss byr vi på masse morsomt DIY-stoff, fine boligbesøk, stilige shoppingtips og spennende konkurranser! Du kan blant annet lese mer om dette:

Bli med på besøk til Karianne Vikse:

I naturskjønne omgivelser på Vikse i Rogaland har Karianne og Kristian bygget et funkishus inspirert av 60-tallet. Innredet med en blanding av industri, nostalgi og natur er drømmehjemmet komplett!

Slik får du den aller fineste uteplassen:

 Vi nordmenn kryper med glede ut av husene våre så fort solen begynner å varme. Har du en liten balkong, en middels stor terrasse eller en stor hage? Her er herlig inspirasjon til uteplassen i small, medium og large!

Vinn premier for over 150.000 kroner:

Vi er igjen på jakt etter Norges vakreste hjem. For sjette år på rad leter vi etter det hjemmet som inspirerer, gleder, overrasker, forundrer og imponerer mest, og denne gangen er det kanskje ditt hjem som går av med seieren?

Les mer og meld deg på her

I tillegg har vi selvsagt en ny BoligPluss-utfordring gående, og denne gangen vi vi se vårhjemmet ditt! Meld deg på her!

Bladet er i salg fra fredag 11.april.

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...