Juninummeret er i salg nå!

Nå er det snart sommer! Vi byr på inspirasjon til hagen, flotte boliger, kule shoppingtips og premier for 170.000 kroner. I tillegg får du bli med på besøk til herlige Siri Kristiansen fra Rådet på NRK.

19. mai 2014

Vår aller første cover girl noensinne er ingen ringere enn NRK-programleder Siri Kristiansen. Vi har vært på besøk i den flotte boligen hennes i Son, og kan røpe at dama så absolutt har stil! Her kan du se en bakomfilm fra besøket.

I tillegg kan vi friste med flere hundre shoppingtips, sommerhus-spesial, inspirasjon til hjemmet og DIY-tips.

BoligPluss-utfordringen: Vis oss et vakkert stilleben!

I denne månedens BoligPluss-utfordring vil vi gjerne se et stilleben du har laget i hjemmet ditt! Vi vet at mange av dere er superflinke til å lage vakre små utstillinger i vinduskarmer og på småbord, derfor vil vi gjerne la oss inspirere av dere! Last opp ditt bidrag her!

Her er sommerens heteste trender

Duggfriske pasteller er en av sesongens heteste trender. Skap nye kombinasjoner ved å mikse dem med marmor, kobber eller tre. Her finner du garantert noe nytt å sette på shoppinglisten!

Gjør-det-selv i hagen

Sommeren er her! Og den nytes best på uteplassen, som blir ekstra hyggelig og praktisk med klatreplanter i espalier. Vi gir deg tipsene!

... dette og mye, mye mer finner du i BoligPluss nummer 6, som står i butikkhyllene nå! Kos deg!

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...