Julenummeret er ute!

I desemberutgaven gir vi deg 140 sider juelstemning, med den fineste pynten og de beste gavetipsene! I tillegg blir det julekalender med premier for over 36.000 kroner!

18. november 2013

 Nå er det ikke lenge til jul, og det er endelig lov til å pynte til jul! (...vi har smugpyntet i en måned allerede, men nå er det ingen som kan si noe på nisser og snøkrystaller og levende lys!) Og hva er vel bedre enn å sette seg i godstolen med en kopp gløgg og julenummeret av BoligPluss, hvor du blant annet får servert dette:

Bli med på juleverksted:

 Vi har samlet 24 kule gjør-det-selv-ideer til jul, så du kan lage den aller fineste julepynten selv!

På julebesøk på Nesodden:

Da ønsket om et gammelt hus ikke ble oppfylt, bygde Aksel og Kari et nytt hus i gammel sveitserstil på Nesodden i Akershus. Vi har vært på julebesøk i det vakre huset!

Gaver på budsjett:

Trenger du gaveideer som ikke sprenger lommeboken fullstendig? Vi har samlet et knippe gavetips under 250 kroner. Så blir det kanskje noen penger til overs, som du kan bruke på karameller og stearinlys ...? (Eller på en gave til deg selv!)

JULEKALENDEREN 2013:

 Årets kalender er fylt med fantastiske premier, og vi åpner en ny luke hver dag fra 1.desember frem til julaften! Julekalenderen finner du på nettsiden vår, klikk på banneret hvor det står "Julekalender 2013", så kommer du direkte til kalenderen.

I tillegg er desembernummeret av BoligPluss selvsagt fylt med masse annet spennende, og du finner det i butikken nå!

Vil du gjerne ha bladet i postkassen før det kommer i butikk? Da skal du klikke deg inn på abonnementsidene våre og bestille et abonnement. Det er flere spennende velkomstpremier å velge mellom!

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...