Januarnummeret er ute nå!

Vi viser deg de viktigste trendene for 2014, gir deg shoppingtipsene som passer januarslunkne lommebøker og inviterer deg inn i herlige hjem! Og så avslører vi hvordan du får den aller, aller fineste spisestuen!

20. desember 2013

Åh, som vi gleder oss til å ta fatt på et nytt, deilig år! I januarutgaven av BoligPluss serverer vi deg inspirasjon og tips, boligbesøk og kjøpeguider og masse annet snadder! Her er noen smaksprøver:

Spennende boligbesøk:

Malin Stoor ønsket seg et enkelt og sosialt hjem. Resultatet ble hvite flater, svarte kontraster, spennende løsninger og mye oppbevaringsplass.

Fine kupp til slank lommebok:

Trendy kjøp til under hundrelappen? Ikke mulig, sier du? Jo visst! Vi gir deg 10 knallkjøp som er prikk på trend.

Årets viktigste trender 2014:

Vi har snakket med ekspertene og sitter på svarene: Dette blir de viktigste trendene for det nye året. La deg inspirere til å tenke nytt i hjemmet ditt!

.... I tillegg gir vi deg en lampekonkurranse der du kan vinne lekre lamper for 10.000 kroner, du får fantastiske shoppingtips og vi inviterer deg med på inspirerende boligbesøk.

Og vi har selvsagt en ny BoligPluss-utfordring! Denne måneden vil vi se Vinterkos i hjemmet. Trenger du inspirasjon, finner du det i bladet. Der viser nemlig bloggeren Line Krogtoft Jensen hvordan hun gjør det vinterkoselig i heimen.

Bladet er i salg fra fredag 20.desember!

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...