© boligpluss.no

Elisabeths drømmedag i BoligPluss

Hun fikk verdens beste bursdagsgave - en dag i BoligPluss!

30. november 2010 av Siri Høstmælingen

Hva er den perfekte bursdagsgaven til en dame som er over gjennomsnittet interiørinteressert, som leser BoligPluss hver måned og utdanner seg til interiørkonsulent? En drømmedag i BoligPluss-redaksjonen, så klart!

Elisabeth Ovell (35) fikk tidenes overraskelse på bursdagen 18. november, da hun pakket ut et BoligPluss med seg selv på forsiden. 

© boligpluss.no

- Jeg klarte neste ikke å forstå det. At noen ville bruke så mye tid og energi på meg?!

Elisabeth er en kreativ kvinne med mann, barn og jobb i DNBNor. Hun utdanner seg til interiørkonsulent på kveldstid, og har startet firmaet BestInteriør sammen med en venninne.

- Hvis jeg ikke får jobbe kreativt, så tror jeg jeg blir syk. Derfor må jeg gjøre det på fritiden, sier Elisabeth.

Det var mannen hennes, Stian Rolén, som fikk den geniale ideen om å gi kona en drømmedag i BoligPluss.

"Hadde det vært mulig at Elisabeth kunne få være hos dere en hel dag, hvor hun får være med "bak kulissene" når bladet blir til? Elisabeth hadde blitt overlykkelig hvis hun hadde fått en slik gave", skrev Stian i en mail til redaksjonen - som selvfølgelig tente på ideen.

25. november var Elisabeth på plass i BoligPluss-redaksjonen i Bonnier Media i Oslo sentrum. Omvisning, lunsj, pressevisning hos Åhlens og juleverksted med annonsører stod på timeplanen.

© boligpluss.no

Se flere bilder fra Elisabeths drømmedag på vår Facebook-side.

- Det var en fantastisk gave. Det var veldig inspirerende å se menneskene bak bladet, og jeg ble tatt veldig godt imot. Dette var Stians måte å gi meg en dytt i riktig retning. Men nå tenker jeg bare oi, oi, oi, hva skal jeg gi ham til bursdagen hans?

© boligpluss.no

Se flere bilder fra Elisabeths drømmedag på vår Facebook-side.

Elisabeth tar boligstylingoppdrag på fritiden, og er snart ferdig utdannet interiørdesigner. Etter å ha født to barn er det hennes tur til å satse - drømmen er å jobbe med interiør på heltid.

- Jeg får veldig mye energi av å jobbe med interiør, og etter i dag ble jeg enda mer inspirert til å fortsette med min lidenskap. Heldigvvis er mannen min med på det, og støtter meg. Noe annet hadde ikke gått! Få en smakebit av Elisabeths kreativitet på bloggen hennes.

 

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...