Augustnummeret er i salg nå!

I det nye nummeret av BoligPluss får du møte finalistene i Norges vakreste hjem 2014, vi byr på boligbesøk og masse inspirasjon. Og så får du oppbevaringstriksene til ekspertene!

21. juli 2014

Sommersolen vamer fortsatt, og vi nyter livet både innendørs og utendørs. I augustnummeret vårt får du masser av shoppingtips for å skape drømmesoverommet og vi gir deg tipsene til å innrede med farger. I tillegg kan du blant annet lese mer om dette:

Nydelige hjem!

Dette er ett av hjemmene du kan hente inspirasjon fra denne måneden. Sanne og Ole fikk kjøpt drømmehuset selv om det egentlig ikke var til salgs. Nitten år senere bor de her fortsatt!

Ekspertenes tips til god oppbevaring:

Hvis du trenger noen råd om hvordan du får de beste oppbevaringsløsningene på badet, på kjøkkenet og i garderoben, er det bare å løpe til kiosken og kjøpe augustnummeret av BoligPluss! Der får du tips, triks og inspirasjon fra tre flotte damer som har orden i sysakene!

Lys i mørket ...

Det er kanskje ikke bekmørkt ute om kvelden ennå, men dagene blir stadig kortere, dessverre... Flaks at det finnes så mye fin utebelysning, da! Vi har plukket ut et knippe av de fineste lampene.

Vis oss fargene dine!

BoligPluss-utfordringen denne måneden er: Vis oss hvordan du bruker farger hjemme! Vi vil se alt fra duse pasteller til knallfarger! I august-utgaven har vi latt maler Monica Furu tolke oppgaven, og du kan hente insirasjon fra hennes fine hjem.

... I tillegg får du selvsagt nyheter, stjel stilen-tips, spennende konkurranse og mye mer! Bladet er i salg fra mandag 21.juli.

 

 

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...