Aprilutgaven er i salg!

Det er vår i luften og vi byr på fantastiske boligbesøk, DIY-tips til loppismøblene, de fineste spisebordene og ikke minst påmelding til Norges vakreste hjem 2014!

17. mars 2014

Vi er så stolte av det freshe aprilnummeret som lander i butikkhyllene mandag 17.mars! Vi har stappet bladet fullt av inspirerende saker og fine boligbesøk, så du virkelig skal få et blad å kose deg med. Her er noen av tingene du finner i aprilutgaven:

Funksjonelt i Flekkefjord:

Byhuset til Vivian Holm-Hansen kom til finalen i Norges vakreste hjem i fjor, og ikke uten grunn! Bli med på besøk i det sjarmerende byhuset!

Gjør loppefunnene trendy:

 Det er på loppemarked du virkelig kan gjøre de store kuppene, og våren er høysesong for nettopp markeder i alle landets skolegårder! Vi gir deg tipsene til hvordan du forvandler slitne loppefunn til trendy godbiter!

De fineste spisebordene:

Denne våren skal vi invitere til hyggelige lag og staselige middager, og da trengs det et stort bord som alle får plass rundt! Vi har pluket ut 14 stilige og tidsriktige spisebord som gjør det ekstra gøy å invitere til middag.

Norges vakreste hjem 2014:

Nå åpner vi endelig påmeldingen til årets kåring av Norges vakreste hjem! Du kan vinne premier for totalt 155.000 kroner, så det er ingen grunn til å ikke melde seg på. Det kan du gjøre her: Norges vakreste hjem 2014

I tillegg gir vi deg en ny utfordring, nemlig barnerommet, konkurranse, shoppingtips, inspirasjon, kjøkkentips og mye mer. Bladet er i salg fra mandag 17.mars.

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...