Få 30 % rabatt på essensbeauty.no

Ekstra: Meld deg på nyhetsbrevet og vær med i trekningen av et skreddersydd hudpleieprogram til en verdi av kr 3000,-. Vinneren trekkes kun blant abonnenter som melder seg på. Rabatten er gyldig frem til 20. august. Rabattkode: essens

Med base i Tromsø har Essens beauty i over 43 år vært en spydspiss i bransjen i Norge når det kommer til hudpleieprodukter, makeup og hudbehandlinger. Nå har de valgt å gjøre denne kunnskapen tilgjengelig til hele Norge via nettbutikken essensbeauty.no.

Også på nettbutikken møter du virkelige fagfolk bak disken, med muligheten til å få råd og tips av hudterapeuter, makeupartister og sykepleiere – alle spesialister på din hud og dine behov. I nettbutikken kan du enkelt henvende deg til via chat eller via et eget skjema og få tilbakemelding fra hudpleiere, makeupartister og sykepleiere.

Nettbutikken fører merkevarer som Elisabeth Arden Pro, Excuviance, Jane Iredale, Jet Set Sun, Laura Mercier, Oribe, PCA Skin, Quay Australia, Smith & Cult og Vita Liberata.

Som abonnent får du nå 30 % rabatt på essensbeauty.no. Rabatten er gyldig frem til 20. august. Rabattkode:essens

Meld deg på nyhetsbrevet og vær med i trekningen av et skreddersydd hudpleieprogram til en verdi av kr 3000,-. Vinneren trekkes kun blant abonnenter som melder seg på her.

"Gjennom våre nyhetsbrev formidler vi vår kunnskap og anbefaler produkter. I løpet av året gjennomfører vi flere livesendinger på sosiale medier – hvor våre eksperter gir veiledning, tips og råd – samt svarer på dine spørsmål." Essens beauty.

Besøk oss – prat med oss. Vi kan hud!