VÅRTILBUD: Få 4 utgaver av BoligPluss for kun 49 kr.

Slå til nå og få 3 utgaver av BoligPluss + ekstra vårmagasin, for kun halvparten av det ett magasin vanligvis koster. Se hva du kan glede deg til.

12. februar 2021 av Redaksjonen

Varme stråler fra vårsolen, små grønne blader som titter frem, og fugler som synger igjen.

Vi er mange som trenger en skikkelig innsprøytning av vårens deilige energi i disse tider, og nettopp det - og mye mer - får du med den fine vår-pakken fra BoligPluss. 

Pakken kan du motta direkte i postkassen, hvis du slår til nå og tegner abonnement med det strålende tilbudet, som består av 3 utgaver av BoligPluss + et ekstra vårmagasin for kun 49 kr. uten ekstra omkostninger.

Det vil si kun 16,33 kr. pr. magasin! 

LES MER & KJØP HER


Få en smugtitt på noe av det du mottar i postkassen første gang

Gled deg til masse lyse, vakre hjem full av vårlig stemning, inspirerende makeovers og tips, triks og shopping til både boligen og hagen. 

Maria er en mester når det kommer til å kombinere de vakreste fargene – bli med innenfor i den fine leiligheten og få hennes hemmelige triks.

Finnes det noe mer inspirerende enn før og etter-bilder? Det synes ikke vi heller! Derfor får du hele tre makeovers i denne utgaven. Vi følger blant annet den fine forvandlingen av boligfotografens eget kjøkken.

Astrid og mannen elsker å renovere og det er bra. For før malingen hadde nådd å tørke på deres første renoveringsprosjekt, falt de nemlig pladask for en murvilla litt lengre nede i veien. I dag er det kun ytterveggene som står igjen, men familien har fått skapt akkurat det hjemmet som de drømte om. 

I det ekstra magasinet bretter vi opp ermene og gjør klart uteområdet, slik at vi kan nyte en lang og lun sesong i deilige omgivelser. Vi besøker blant annet et sommerhus hvor eierne selv har bygget et fantastisk anneks til tenåringsdøtrene, med store vinduer slik at naturen blir trukket helt inn.

Og så beveger vi oss inn i et vakkert pusterum i en hage i Aalborg, som har plass til både orangeri, peis og selvfølgelig et vell av vakre blomster og planter. Få hageeierens beste tips og triks.

Alt dette er bare en liten smakebit på alt det som du kan dykke ned i når du setter deg ned med den første forsendelsen fra oss. 

KJØP VÅRPAKKEN HER - TILBUDET GJELDER T.O.M. 23 mars

Seneste

Kanskje du også er interessert i...