Slå til nå og få 4 utgaver av BoligPluss for kun 49 kr

For 12,25 kr pr. magasin kan du se frem til å motta tonnevis av sommerlig inspirasjon til både hjemmet og uteområdet. Her får du en smugtitt på hva du kan glede deg til.

12. mai 2021 av Redaksjonen

Den norske sommeren venter rett rundt hjørnet. Det er på tide å åpne vinduene, ta frem hagemøblene, putte vakre markblomster i vasene og tenne grillen. 

Og vi gleder oss! 

For mange av oss byr sommeren 2021 på ferietid i Norge - ikke utlandet - og derfor gir vi deg enda mer inspirasjon til hvordan du får det aller beste ut av den magiske årstiden her hjemme. 

For bare 49 kr. får du hele 4 magasiner, kun halvparten av det ett magasin vanligvis koster!

BESTILL HER

Det første vi sender deg blir vår fine sommerpakke, som er hele to magasiner full av sommerstemning, -boliger, -idéer og shopping. 

Du får nemlig både BoligPluss nr 7 + BoligPluss Sommer. 

De neste månedene mottar du de kommende to utgavene av BoligPluss. 

Du betaler fortsatt kun 49 kr og du kan til enhver tid si opp abonnementet, før du går over til vanlig pris pr. magasin - det er ingen binding! 

SLÅ TIL FØR 16. JUNI OG FÅ 4 MAGASINER TIL KUN 12,25 KR./STK.

DETTE KAN DU GLEDE DEG TIL

Lær deg å trylle med fine sommerfarger, herlige materialer som lin og rotting og få masse inspirasjon som gir både boligen og uteområdet en herlig forvandling her og nå.

Vi er ganske sikre på at vi har funnet de fineste sommerboligene. Vi besøker hele tre inspirerende sommerhytter, og du kan blant annet glede deg til å se en rosa sommerdrøm som ligger helt for seg selv skjult i skogen.

Nedenfor kan du få et smugtitt på all inspirasjonen som venter deg.

Magiske uteområder

Guide til en herlig sommerstil

De fineste sommerhyttene

SLÅ TIL FØR 16. JUNI OG FÅ 4 MAGASINER TIL KUN 49 KR. HER

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...