Begrenset antall: Nå kan du få Kay Bojesens spurvepar + 4 magasiner til spesialpris

Motta hele 4 utgaver av BoligPluss sammen med spurveparet for kun 298 kr. inkludert levering. Du sparer hele 919 kr.

Skal de søte spurvene fylle hjemmet ditt med kjærlighet?

Spurvene er et symbol på nærhet og kjærlighet, og kommer derfor i en pakke med to siden de har det aller best i hverandres selskap. Spurveparet er en del av Kay Bojesens populære familie av tredyr og er den perfekte gaven til en du er glad i (eller deg selv). Og nå kan du få de til spesialpris!

Vi sender deg spurveparet + 4 utgaver av BoligPluss for kun 298 kr.

Du sparer hele 919 kr.

Finn tilbudet her

Med spurveparet får du ikke kun en kjærlighetsgave til hjemmet, men også ikoniske symboler på dansk design. Spurvene vil gjerne unngå å stå i direkte sollys, men de sprer glede og liv, enten du velger å plassere dem i stuen, på barnerommet eller et annet sted.

Motta 4 nr. av BoligPluss og det ikoniske spurveparet for kun 298 kr. Vi spanderer leveringen!

Se hva du også kan glede deg til!

Vi sørger for masse inspirasjon i de første magasinene du mottar i postkassen. Du kan blant annet glede deg til å se flere fantastiske makovers, tips og triks til uteområdet, velsmakende oppskrifter og sesongens trender.

Få en smugtitt nedenfor.

OBS: Bestill senest 19 mai for å få innhold fra akkurat dette magasinet med i pakken.

Er du på jakt etter en ny farge til kjøkenet? Da kan du glede deg til å se denne fantastiske forvandlingen hjemme hos Bea og Jess, og få parets aller beste tips til en kjøkken-makeover.

Utesesongen er igang for fullt og enten det er i hagen eller på altanen du kommer til å tilbringe i solen så får du våre beste tips. Se blant annet denne grå og triste bakgården som Rikke og Jonas har tryllet til en deilig og grønn oase der hele storfamilien koser seg.

Du får våre aller beste tips til å få det optimale ut av en makeover - uansett om det er kjøkkenet, terrassen eller hagen...

Dette er bare en liten håndfull av det du kan dykke ned i når du sitter med din første forsendelse fra oss.

Bestill pakken her