Klassiker relansert i ny drakt

Akkurat i tide for kosens høysesong, kommer servise-klassikeren i nytt og moderne format.

Klassiker i ny og moderne vri – denne serien løfter juleselskapene til et nytt nivå. Foto: Produsentene

Festsesongen er i gang, og det skal bakes, lages, serves og spises i massevis de kommende ukene. Det å dekke et fint bord er en kunst i seg selv, og uttrykket du skaper ved enten spise- eller kaffebordet er vel så viktig som hva du serverer når du inviterer til selskap.

Når man investerer i nytt servise er det mange ting man skal tenke på. Etter dine behov må det passe inn i kjøkkenskap, vaskemaskin, tåle varme fra ovn eller mikrobølgeovn og ikke minst – være fint å se på uten at det stjeler oppmerksomhet fra baksten eller maten du serverer. Også er det en ekstra bonus om det kan brukes og passe like godt til alle sesonger og begivenheter, fra juletiden som vi er inne i nå, til 17. mai-festen og resten av året.

Dekk julens lekreste bord med det perfekte serviset. Foto: Produsentene.

Legio-serviset designet av Ole Palsby, har lenge vært et av Eva Solos mest populære servering-serviser. Denne sesongen har folkefavoritten blitt oppdatert til et mer moderne og trendy design – som samtidig holder på det tidløse og stilrene uttrykket. Den rene hvite fargen og de rillete detaljene gjør Legio Nova-settet delikat, lekkert og diskré slik at all slags mat og bakst ser lekkert ut på serviset, alt fra oster og frukt til kaker og tilbehør til maten.

Velg et servise som passer like godt til julefrokosten som til alle andre selskap - hele året rundt. Foto: Produsentene.

Miks klassisk og moderne

Den gamle Legio og den nye Legio Nova fra Eva Solo passer perfekt med hverandre, og settene kan mikses med hverandre. Dette gir deg muligheten til å skape din egen dynamikk av klassisk og moderne i ditt eget, unike servise.

Server julens syv slag på sesongens fineste servise eller gi bort en tidløs julegave til den som setter pris på klassisk design med moderne vri.

Se hele Legio Nova-serien og andre Eva Solo-produkter her! **

Alt fra gløgg og kaffe til konfekt og nøtter kan serves i kopper som også kan fungere som skåler i julen. Foto: Produsentene

Se hvordan du kan dekke det perfekte bordet med servise fra Eva Solo.