Julen 2022: Dette er trenden du vil se overalt

Hver jul er det en ny trend i fokus. 2022 er intet unntak.

Perlepynt jul
© Cerise

Østers, roboter, maskerte julenisser og maiskolber – morsomme julekuler har virkelig vært populære de siste 4-5 årene og vil nok fortsette å være det en god stund.

I esken med populær julepynt i 2022 finner vi også mistelteinen i perler, papir og garn sammen med finurlig håndlaget julepynt i stoff eller garn.

I år skal vi også ønske velkommen til et nytt innslag i julehjemmet – i alle fall hvis det er opp til flere skandinaviske merker, som allerede har løsnet litt på lokket for julenyhetene sine. De har alle én ting til felles: perler!

Perlepynt 2022

Blant symbolene er det både de klassiske julefavorittene: sukkertøy, trommer og karameller og mer utradisjonelle som smileys, østers og frukt.

Om du vil hoppe over trenden, vente noen måneder eller kanskje kaste deg ut i et eget prosjekt er opp til deg, men nedenfor kan du få en oversikt over merkene som satser stort på perler denne julen:

Perlepynt jul

De festglade stylistene på Cerise laget allerede i fjor en samling av den fineste perlepynten og lover å komme med nye favoritter i år. Finn dem her når de slippes: ByCerise.dk

© Cerise
Perlepynt jul

Hos gjenvinningsguruen Sissel Edelbo ringes også julen inn med perler.

© Sissel Edelbo
Perlepynt jul

På Bloomingville er nøtteknekkeren kledd i perleuniform i anledning julen 2022.

© Bloomingville
Perlepynt jul

Hos juleflaggskipet Notredame er perlene også blitt et populært innslag. Dette eplet er perfekt å henge på treet, i vinduet eller i kanskje på julekransen

© Notredame
Perlepynt jul

Nynne Rosenvinge, som etablerte navnet sitt med sine grafiske plakater, har nok et prosjekt på gang og har i år laget de fineste karamellene i stripete perleformasjoner som kan ringe julen inn.

© Nynne Rosenvinge
Perlepynt jul

Ikke all julepynt trenger å være stappfull av perler. Hos House Doctor er flere versjoner pyntet med større perler på velvalgte steder, som for eksempel på dette lille juletreet.

© House Doctor
Perlepynt jul

Prikken over i-en, og alltid et høydepunkt, er Hays kurv med julegodt til hjemmet ditt. Akkurat som de har gjort de siste årene serverer de en fullpakket buffé med pyntegjenstander for å dekorere det perfekte julehjemmet, og blant disse finner du også versjoner i perler.

© Hay