Julen 2022 byr på ny STOR trend – og du kan enkelt lage den selv!

Denne skrur umiddelbart julestemningen noen hakk oppover når du inviterer den innenfor i stuen.

Juletrend 2022

Juleforberedelsene i år har hatt en litt sløv start med lune november-temperaturer som kanskje har ødelagt litt for lysten til bjelleklang og pepperkaker.

Men endelig har vinterkulden lagt seg som en iskald katalysator for julelengselen og vi er SÅ klar til å snart starte på årets koseligste måned.

I år kommer vi til å se noen nye takter innenfor pynt, og en av de store trendene er heldigvis også det perfekte DIY prosjektet i førjulstiden, og den kan bli SÅ fin.

Juletrend 2022: Overdådige, oversized stoffsløyfer

Den første trenden du garantert kommer til å støte på, er de svulstige stotfsløyfene som i seg selv gjør et inntrykk - også helt uten selskap av annet julepynt.

Det er spesialt en trend vi ser komme til live i hendene på folk hjemme, da den ikke krever veldig mye å gå igang med selv.

Nedenfor kan du se eksempler på hvor forskjellig stoff-julesløyfene kan lages + en video av hvordan du lager din helt egen av to stoff-stykker.

Stoffsløyfe julepynt
© Styling Julie Løwenstein, Foto Anitta Behrendt

Denne vakre sløyfen har danske Lisbeth Beck Mortensen laget.

Stofsløjfe julepynt
© Styling Julie Løwenstein, Foto Anitta Behrendt

Hjemme hos Cathrine Bergmann og Bo Trøigaard pynter en kjempestor sløyfe i myk velour på hagedøren i kjøkken-allrommet. Velger du å lage din i møbelvelour slipper du for å hefte kantene, men kan nøyes med å kun klippe, da stoffet ikke trevler så lett.

Stofsløjfe julepynt
© Styling Julie Løwenstein, Foto Anitta Behrendt

Hos Charlotte Borg og Morten Clausen pynter masse håndsydd julepynt fra Helle Høgsbro. Blant annet denne bombastiske stoffsløyfen med gullblomster og frynsete kanter.

Danske boligmagasinet.dk har laget en guide som viser hvor enkelt du kan lage din egen stoff-sløyfe som kan pynte hjemme til jul. Se guiden nedenfor.