Julegaven som garantert blir husket

Mange av oss kan ikke huske hvilke julegaver vi fikk i fjor, eller hvem vi fikk dem av. Her er gaven som ikke vil gå i glemmeboken.

Kan du huske hva du fikk til jul i fjor?

Hvis ikke, så er du ikke alene. Slik er det nemlig veldig mange som har det. Og det er synd for både mottakeren og giveren av gaven.

Gaven som blir husket

Heldigvis kan du sørge for at den gaven du gir i år, ikke går i glemmeboken. Du kan nemlig gi en gave som mottakeren ikke bare får én gang, men flere ganger.

Og hvordan gjør du det? Det gjør du ganske enkelt med Magasingave.no. Her kan du bestille et magasinabonnement til en du er glad i.

På den måten får mottakeren gaven rett i postkassen igjen og igjen måned etter måned og glemmer garantert ikke DIN gave.

Enkelt, praktisk og personlig

På Magasingave.no kan du selv velge hvilket magasin du tror mottakeren vil ha. Her er masser av titler med fokus på alt fra vitenskap og verdenshistorie til boliginnredning, trening og mote.

Du velger selv hvilket magasin du vil gi, hvor lenge abonnementet skal vare, og du kan selvfølgelig også legge til en personlig hilsen til mottakeren.

Du kan velge å få gavekortet tilsendt via e-post, slik at du kan skrive det ut – eller du kan få det sendt direkte til mottakeren via SMS eller e-post.

Så gi en gave som vil bli husket. Måned etter måned etter måned.

Les mer om magasingave.no HER