© Eirin Kristiansen

Årets beste julegavetips

Sliter du med å finne julegaver til familie og venner? Her finner du gavene som passer for alle!

9. desember 2018 av Kontent

Julaften nærmer seg med stormskritt. Høytiden som er kjent for å være den beste tiden på året. Julemat, julepynt, julekaker og ... julegaver. Sistnevnte kan være den vanskeligste oppgaven gjennom julestriden. De er veldige koselig å motta, men kan være utfordrende å kjøpe. Hva skal man gi til mamma, pappa, kjæreste eller søster?

Eirin Kristiansen har hjulpet deg litt på veien og samlet mange julegavetips. Hun har gått gjennom hyllene på Elkjøp og funnet gaver som passer til absolutt alle og som vil falle i god smak når pakkene skal åpnes på julaften.

© Eirin Kristiansen

6 julegavetips fra Eirin:

YouCare sine massasje produkter består av YouCare fotmassasje, YouCare Shiatsu massasjeapparat for nakken, YouCare Mini massasjepute. Disse produktene er perfekte gaver for en i familien som jobber hardt og fortjener en pause fra hverdagen. 

Google Home Mini er en perfekt gave til den som elsker elektroniske apparater. Google Home Mini er en liten og diskré smarthøyttaler med Google Assistant på norsk. Den lar deg styre smartprodukter som TV, musikk og belysning kun med hjelp av stemmen din. Du kan for eksempel spørre hvordan været blir eller fortelle når du vil bli vekket på morgningen. 

© Eirin Kristiansen

Til mamma, søster eller en venninne kan Babyliss Jan Thomas Studio Black Chrome hårstylingverktøy være en god idé til årets julegave. Hos Elkjøp får du kjøpt både hårføneren, rettetangen og krølltangen fra serien. 

TenderFlame er gaven som vil falle i smak hos de fleste. TenderFlame er en stemningsfull og koselig bordpeis. Du kan få produktet både i flotte dekorative bordpeiser, samt fullsize vegghengte og frittstående peiser som ikke krever pipe eller spesialventilering eller montering. Disse gir deilig varme til hjemmet, helt uten sot og fossilt brennstoff eller bioethanol!

© Eirin Kristiansen

Microsoft Surface Go er en passende gave til han eller hun som jobber mye fra pc eller mobil. Den er perfekt til å surfe, svare på e-mailer, gjøre lekser og mye mer. I tillegg er den lett å få plass til i bagen. 

Kjenner du en som sover dårlig? Da er Bose noise-masking sleepbuds en perfekt julegave. Bose benytter en banebrytende støyreduserende teknologi i hodetelefonene sine slik at du skal få en god natt søvn. De er også trådløse og har 16 timers batteritid. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elkjøp.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...