Vinhyller - 8 flotte måter du kan oppbevare vin på

En vinhylle behøver ikke kun være en praktisk løsning - du kan faktisk få noen som er utrolig fine. Her har vi samlet 8 vinhyller som kan gjøre vinsamlingen litt flottere å se på.

Vinreol i tre
© Pinterest

1. Stilren vinhylle

Denne vinhyllen i tre er flott, enkel og stilren og passer inn i ethvert hjem. En bonus er at hyllen også ser veldig bra ut selv om den ikke er full av vinflasker.

2. Industriell vinhylle

Denne vinhyllen har et industrielt og rått uttrykk med støpejern og lærreimer. Den egner seg perfekt hvis du har en ganske alminnelig hylle, hvor du vil ha plass til å oppbevare et par flasker, men den kan også gjerne stå fremme på køkkenbordet for eksempel.

3. Den til yndlingsvinen

Lag denne fine versjonen til dine absolutte favoritter - det krever altså at du klarer å velge ut kun et par flasker. Hvis du har veldig mange favoritter, så kan du lage en hel vegg med de fine lærreimene til å oppbevere alle vinene dine.

4. Vinhyller av en treplate

Det behøver ikke være så komplisert og med litt oppfinnsomhet kan du skape denne elegante hyllen selv. En skrå planke med hull til vinflasker, som du borer opp på veggen i en diagonal posisjon. Voila! Sørg for at treplanken er tykk nok til å kunne holde vinen!

5. Vinhylle i messing

Denne grafiske oppbevaringsmuligheten til vinen din har et nesten skulpturelt utrykk, som vil transformere vinsamlingen til en fin veggutsmykning. Så søker du et streif av art deco er det noe i denne dur du skal sikte etter.

6. Innebygget vinhylle

Har du et hjerte som banker ekstra høyt for vin, så er denne løsning åpenbar. Få laget en innebygget reol, som strekker seg fra gulv til tak slik som denne stilrene vinreolen gjør.

7. Innebygde hyller til vin

En annen mulighet i stedet for å kjøpe en vinhylle er å få bygget hyller inn i veggen for å oppbevare vinflaskene . Det er både gjennomført og ytterst dekorativt.

8. DIY: Bygg din egen vinhylle

Denne kreative vinhyllen er annerledes og passer til den store samler! Og det er umiddelbart også et prosjekt som er noelunde realistisk å gjennomføre på kort tid.

HÅNDPLUKKET TIL DEG