Janne har den fineste uteplassen!

I BoligPluss-utfordringen for juli ville vi se uteplassene deres, og Janne fra Trondheim gikk av med seieren!

18. juli 2013

© boligpluss.no

Med 417 stemmer var det Janne som vant BoligPluss-utfordringen der vi ville se uteplassene deres. En lys og innbydende terrasse falt tydeligvis i smak hos dere!

— Uteplassen vår gjenspeiler noe av stilen vi har inne da det går for det meste i hvitt og jeg liker det stilrent. Ellers liker jeg å innrede med kontraster i sort og gulldetaljer. Samt at jeg er svak for grafiske mønstre i sort hvitt. Uteplassen vår er en platting i hagen utenfor huset vårt som og jeg har valgt å bruke hagemøbler kun av tre som passer til det hvite huset vårt fra 1918, sier Janne.

Værgudene har vært rause med solen denne våren og sommeren, og Janne og familien nyter å kunne være utendørs på den fine plattingen sin.

— I sommer har vi brukt uteplassen mye da vi har hatt ganske bra vær i Trondheim. Den har blitt brukt mye av hele familien fra morgen til kveld. Det har blitt spist frokost og vi har grillet. Vi har solet oss, hatt bursdagsfeiring og rekeaften. Jeg elsker å sitte i de amerikanske dekkstolene og lese en god bok eller kun nyte Cava til kveldssolen.

Janne er veldig glad for å ha gått av med seieren, og vasene hun får i premie har hun ønsket seg lenge.

— Jeg gleder meg masse til å få de skjønne Botanica vasene og har allerede sett meg ut hvor de skal stå i huset vårt. Disse vasene har stått på ønskelisten min, så jeg er veldig fornøyd over å ha vunnet denne utfordringen i Boligpluss!

© boligpluss.no

Premien Janne får med seg er 5 Kähler-vaser fra Hviit. De store, vakre Botanica-vasene i keramikk fra Kähler balanserer det funksjonelle og det estetiske. Som en praktisk detalj er vasene designet med riller i bunnen, slik at blomster og stilker står pent. Vasene er fra 19,5 til 50 cm høye, og er derfor store nok til å stå på terrassen. Premien har en verdi på 5895 kroner og leveres av Hviit.no.

Denne månedens BoligPluss-utfordring er kjøkkenet. Last opp ditt bidrag her.

Her kan du se bidragene som har kommet inn så langt, og stemme på din favoritt!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...