Pinterest har talt opp hvilke søk som økte mest i fjor, og alt tyder på at et helt nytt "rom" får oppmerksomheten i 2023

Få stylistens beste tips til å gå igang, og få et forsprang på tendensen som du kan glede deg over hver eneste dag.

Pinterest trend 2023
© Styling: Julie Løwenstein // Foto: Anitta Behrendt

Hvert år kommer Pinterest med sine spådommer, og 2023 er selvfølgelig intet unntak.

Basert på hvilke søk som har økt mest i året som gikk, gir de blant annet sitt bud på hvilke boligrelaterte trender vi kommer til å se mer av i 2023.

Og skal vi tro det populære bildemediet, så er det en (for mange) litt undervurdert del av boligen som stikker av med oppmerksomheten.

For under overskriften 'Home Front' spår Pinterest nemlig at det nå er inngangspartiet ditt som skal pyntes opp i det nye året.

Faktisk har 'Front hallway décor ideas' hatt en stigning på hele 190% i 2022, mens søk etter 'front door transformation' har økt med 85%.

BoligPluss-stylist Jule Løwenstein forteller at det ikke er et område som har hatt størst prioritering på innredningsfronten tidligere.

  • Jeg kommer ofte ut til folk hvor det ikke skjer så mye før man kommer innenfor. Det skyldes kanskje at man har renovert både det ene og det andre og så er man blitt lei før hoveddøren. Men det kan virkelig ha en stor effekt at ta et skritt ut av hjemmet og sørge for å skape en varm velkomst for seg selv og gjestene, slik du får en god følelse når du kommer hjem.

Nedenfor får du Julies beste tips til å gi litt ekstra kjærlighet til inngangspartiet.

En benk ved siden av døren

Her kan du ha noe gran stående om vinteren og friske blomster om sommeren. Det virker både avslappende og innbydende.

Planter i krukker

Gå etter noen planter som har litt liv og villskap over seg, så det ikke blir for "pent" men mere hyggelig og avslappende.

Fargerik inngangsdør

Å male døren i en fin farge er en klassiker. Her skal du bare være oppmerksom på at du får gjort et godt forarbeid med sliping og valg av maling, slik du ikke kommer hjem til en helt avskallet dør 3 måneder senere. Det ville være synd.

Lys opp inngangspartiet

Til slutt kan du også sette stilen for hjemmet med en flott lampe.