Fargerik stue til topps!

Her er bidraget dere stemte frem som vinner av BoligPluss-utfordringen for januar! Vi ville se deres personlige vri, og det kom inn mange inspirerende bidrag!

17. februar 2014

© Laila Lovise Johansen

Laila Lovise Johansen fra Bodø samlet flest stemmer i BoligPluss-utfordringen for januar/februar. Dere falt for farger og et snev av retro, og den fine stuen med den turkise sofaen gikk dermed helt til topps! Laila blander både nytt og gammelt, billig og dyrt når hun innreder.

- Personlig vri betyr for meg at man kan leke seg fritt med ting som inspirerer og gir den gode følelsen. Det kan være alt fra ting man har kjøpt på ferie, en designgjenstand man har spart lenge til, loppisfunnet som gjorde deg hoppende glad eller arvegods som har stor affeksjonsverdi. Setter man alt dette sammen får man en personlig historie og vri som er unikt for akkurat deg, sier hun.

Premien er en premiepakke til 5000 kroner fra Barfota, og Laila gleder seg til å ta den i bruk.

- Bildet er fra leiligheten vi akkurat har flyttet ut ifra, vi flytter inn i nytt hus i mars. Der er ikke alt planlagt ennå, så jeg skal nok få bruk for det meste der. Spesielt ser jeg fram til å legge på sengetøyet fra Barfota som jeg syntes er utrolig tøft. Noen av tingene blir sikkert også gaver.

I månedens BoligPluss-utfordring vil vi se entreen din. Premien denne måneden er oppbevaringsprodukter for 10.000 kroner fra Elfa. Hvis du vil være med kan du laste opp et bilde av gangen din her: BP-utfordringen: Vis oss entreen!

Og ikke glem å stemme på din favoritt.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...