Minimalistisk jul på soverommet

Gjør som interiørblogger Elisabeth Heier og skap delikat julestemning på soverommet. Bli inspirert her!

De fleste av oss ser nok frem til noen avslappende fridager i forbindelse med julen, og drømmen må vel være å kunne tilbringe noen lange morgener i sengen.

I samarbeid med Høie har Elisabeth Heier plukket ut sine favoritter til julemorgenen. Så da gjelder det bare å sette av tid til litt ekstra slumring i høytiden!

I følge interiørdesigneren skal det ikke mye til for å lage julestemning på soverommet. Pent innpakkede julegaver har hun stående fremme som dekor, sammen med en enkel krans på veggen og et crispy hvitt sengetøy i lin.

Sengetøy i lin er en favoritt hos Elisabeth, ettersom det er svalt om sommeren og lunt og godt på vinteren. Uttrykket er avslappet og fint, lin kan jo faktisk godt være litt krøllete!

Elisabeth sine favoritter til julemorgenen:

«Lea Hvit linsengetøy er stenvasket for ekstra mykhet, og det er ikke uten grunn at lin har vært brukt i tekstiler i flere tusen år. Slitestyrken er helt eksepsjonell. Lin er også fuktabsorberende, noe som gjør det til et velegnet tekstil i sengetøy.»

Elisabeth har valgt å kombinere det hvite sengetøyet med et putetrekk i lys grått.

«Ane putetrekk er i en nydelig lin/bomullsblanding og fås i tillegg til single putevar som sengesett, hotellpute (70x100cm) og som en ekstra lang pute (multipute 50x150cm). Det er også stenvasket for ekstra mykhet som de andre linkvalitetene.»

«Et varmende ullpledd hører også med, og min høstfavoritt har vært Stryn - et vevd pledd i 80% lammeull og 20% polyamid med fin vaffelstruktur.»