16 myke pakker til de som har alt

Hva gir man til de som har alt? Gå for lekkert sengetøy, deilige puter, myke pledd og kvalitetsdyner.

Nå er det på tide å begynne å handle julegaver, men det er ikke alltid så lett å finne på ting å gi. De beste gavene er alltid de du ikke visste selv at du ønsket deg og ting som du virkelig får bruk for.

Høie har mange flotte nyheter som er perfekt å gi i julegave. Duse og delikate sengesett til henne, maskuline og stilige sengesett til han og sengesett og pledd med kjente og kjære figurer til de minste, er noen gaveideer. Du kan også gi bort et varmt og lunt pledd, som også setter et stilfullt preg på rommet, til noen du er glad i.

Til henne

Sengesett i kvalitetsmaterialer som myk bomull, luksuriøs sateng og en sval behagelig blanding av lin og bomull er en flott julegave å gi og ikke minst å få. De nye lekre sengesettene Ane, Nobel og Kongle kommer i duse og delikate farger som krem, beige, brun, grå, hvit og lyseblå. Den perfekte julegaven til mødre, søstre, bestemødre, kjærester og venninner.

Til han

Fedre, brødre, kamerater og kjærester kan være ekstra vanskelige å handle til fordi de ofte ikke ønsker seg noe spesielt. Sengesett kan være en god idé fordi det er noe man kanskje ikke prioriterer å kjøpe selv.

En god natts søvn er uvurderlig og en skikkelig god pute er viktig. Gi han som har alt markedets mestselgende pute: Høie DownFeel Cool. Den myke og formbare puten har en ny funksjon som gir en kjølende effekt når hodet blir varmt. Dette gir en balansert temperatur og optimal søvnkvalitet.

Til de minste

Eventyr går aldri av moten. Nyhetene Mikkel Rev pledd og sengesettet Skogenes Dyr er morsomme og lekne, men samtidig stilige. Og sengesettet Kardemomme by i 100 prosent myk bomull har blitt en klassiker. Barna får som oftest mer enn nok leker på julaften og dette er gaver som også foreldre setter stor pris på.

Det er viktig at barnas dyne er god og varm, men også allergivennlig. Høie Saga barnekolleksjon er norskproduserte dyner for barn som er testet og anbefalt av Norges Astma-og Allergiforbund. Gi en deilig dyndune til barna til jul og de har en gave de vil ha glede av i mange år.

Flere sengesett til de minste finner du her!

Til paret som har alt

– Nesten... Kjøp en deilig dobbeldyne eller to enkle dyner i dun! Høie Saga dunkolleksjonen er fylt med ekstra ren 90 prosent moskusanddun og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Dynene er norskproduserte og finnes i både sval, medium varm og varm.

Eller gå for lekkert sengetøy i herlig sateng. Nyheten Sunniva i steinvasket sateng kommer i en røff gråfarge, blå og en dus rosa.