Sommerhytta er snart tilbake: Møt de nye parene

TV2 er snart klar med syvende sesong av TV-suksessen. Se hvilke deltakere du skal glede deg til å følge når råbyggene blir til drømmehytter.

Sommerhytta deltakere 2023

Endelig er våren rett rundt hjørnet - og det betyr også at det snart er sesongstart for et av våre favorittprogrammer, nemlig Sommerhytta.

Vi har samlet alt det vi vet om den nye sesongen og gir deg svar på spørsmålene dine:

Når starter den nye sesongen av Sommerhytta i 2023?

Sommerhytta 2023 starter 24. april på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Hvor foregår Sommerhytta 2023?

På Hadeland i Lunner kommune, nærmere bestemt Myllatunet i Nordmarka.

Hvem er eksperter på Sommerhytta 2023?

Hageekspert Finn Schjøll, interiørdesigner Aina Sollie Steen og snekker Lars Fossum er enda en gang tilbake for å bedømme Sommerhytta deltakernes resultater og gi gode råd.

Hvem er programleder på Sommerhytta 2023?

I seks sesonger har Guri Solberg ledet Sommerhytta, men årets sesong blir derimot ledet av en annen TV 2-profil. Cathrine Fossum tar nemlig over som Sommerhytta-programleder.

Hvor lenge varer Sommerhytta 2023?

Sommerhytta vises mandag til torsdag i ti uker, i disse ukene skal deltakerne gjennom omfattende oppussing, konkurranser, og inspirerende utfordringer både inne og utendørs. Hver torsdag er det ukefinale, der ukesvinnerne får en gullhammer. Det laget som står igjen med flest gullhammere i finalen, vinner sin helt egen sommerhytte til odel og eie.

Hvem er deltakere i Sommerhytta 2023?

I år deltar i alt 4 par, som flytter inn i hyttene på Hadeland. Hvem finner de smarteste løsningene? Og hvem har de beste snekkerferdighetene, og er det noen av deltakerne som har grønne fingre og geniale løsninger for hagen? Det er mye som står på spill når fire par konkurrerer om å vinne sin egen hytte.

Bli bedre kjent med de 4 parene nedenfor.

Sommerhytta Benjamin og Eli Rebekka
© TV 2/Per Christian Lind

Eli Rebekka Haugen (24) og Benjamin Martinsen (25).

Eli og Benjamin har vært kjærester i to og et halvt år, og møttes da de begge studerte mediedesign i Volda.

Eli er fra Trondheim og Benjamin er fra Drøbak, men i dag er de samboere i hovedstaden. Her studerer Eli grafisk design og jobber som servitør, mens Benjamin driver et eget grafisk design-firma sammen med en kompis.

Stilmessig foretrekker paret en god miks av nytt og gammelt.

Herman og Petter sommerhytta 2023
© TV 2/Per Christian Lind

Herman Winger Ramm (32) og Petter Nohr (33).

Herman og Petter har vært bestevenner i 13 år, og Petter er fadder til Hermans barn. Paret har masse vennekjærlighet for hverandre. De bor begge i Oslo hvor Herman er kreatør og tekstforfatter i et reklamebyrå og Petter jobber som administrasjonskoordinator.

Stilmessig har Petter fokus på kos med et rikt utvalg av pledd og pynt, mens Herman er mer vågal og spenstig med mye farger.

Håvard og Leona Sommerhytta 2023
© TV 2/Per Christian Lind

Leona Halset Williams (27) og Håvard Skille Midtgård (23).

Leona og Håvard har kjent hverandre i sju år og vært kjærester i tre år. Det er et par med mye energi som er glade i fysisk aktivitet og har et sterkt konkurranseinstinkt

De to er i dag samboere i Drammen, hvor Leona er barnehagelærer og Håvard er kjøkkenselger.

Stilmessig har de en blanding av moderne og klassisk stil, lunt og naturlig. De liker å kombinere ulike materialer og farger.

Patrick og Heidi Sommerhytta 2023
© TV 2/Per Christian Lind

Heidi Stangjordet (28) og Patrick Gjertsen Hernæs (27).

Heidi og Patrick er et nytt og nyforelsket par med mye følelser. De bor sammen på Hamar, hvor de begge jobber i barnehage, Patrick som pedagogisk leder og Heidi som fagleder.

Stilmessig er paret fascinert av interiørstilen fra 1970-tallet, og har mange brukte møbler fra denne perioden hjemme hos seg selv. På hytta ser de for seg panel, muligens i lyse pastellfarger.

Vi gleder oss til å se de fire unge deltakerpar konkurrere om å vinne sin sommerhytte i programmet, som altså har premiere 24. april.