Søstrene Grene setter fokus på FNs internasjonale jentedag

Søstrene Grene setter også i år fokus på FNs internasjonale jentedag den 11. oktober. En dag som har som formål å øke bevisstheten om problemstillingene som jenter verden over opplever på grunn av sitt kjønn.

© Søstrene Grene

Søstrene Grenes samarbeid med Plan International handler helt konkret om å styrke jenter og unge kvinners kamp ut av fattigdom. Målet er at flere jenter og unge kvinner i Øst-Afrika får en mulighet til å utdanne seg og dermed skape et bedre og tryggere liv for seg selv og sine familier. En del av samarbeidet består i at Søstrene Grene introduserer en rekke produkter i samspill med Plan International der en del av salgsprisen doneres til fondens viktige arbeid.

I den anledning lanserer de to nye handlenett, samt en malebok i samme designånd. For hvert solgte handlenett og malebok blir det donert henholdsvis 7,30 kr. og 5,51 kr til Plan Internationals viktige arbeid.

© Søstrene Grene

Dette søte handlenettet fra Søstrene Grene er både fint - og ikke minst støtter det en viktig og sak. Handlenettene finnes i flere farger og mønstre. Modellen på bildet fås kjøpt her for 88 kr.