Slik blir kaffen din enda bedre på 1-2-3

Spennende nyhet til alle kaffe-elskere!

Vi nordmenn elsker kaffe, og endelig har det franske premiummerket L’OR, som betyr gull, kommet til Norge. L’ORs kaffekapsler er spesielt utviklet for å passe i Nespressos® kaffemaskiner*. Du får dem i de fleste dagligvarebutikker, og de er dermed enkelt tilgjengelig. På den måten kan du nyte en smaksrik og eksklusiv premiumkaffe hver dag.

Espresso med gullstandard

L’OR kaffekapsel er den første aluminiumskapselen i norsk dagligvarehandel. Kaffekapslene er laget av 100 prosent UTZ-sertifiserte bønner – det garanterer at kaffen er dyrket og høstet på en bærekraftig måte med hensyn til kaffebøndene og miljøet. Kaffebønnene er perfekt brent og malt, og gir en nydelig kaffe. Den fantastiske kvaliteten gir en mer intens espresso-opplevelse og et rikere og mykere cremlag.

Kapslene er laget av aluminium fordi aluminium bevarer kaffens naturlige aroma og den intense smaken av eksklusivt utvalgte L’OR-kaffebønner bedre enn kapsler laget av plast. Resultatet er en intens og smaksrik espresso med et fyldig cremlag på toppen.

For den kvalitetsbevisste

God kaffe starter med gode kaffebønner. L’ORs kaffe er laget av nøye utvalgte bønner fra noen av verdens fremste kafferegioner. Bønnene brennes langsomt for å ekstrahere den fineste aroma fra hver bønne for at kaffen du kjøper skal ha aller ypperste kvalitet.

L’ORs kaffekapsler finnes i seks ulike smaker med varierende styrke og intensitet. Hver og en er spesielt utvalgt for å passe våre norske smakspreferanser, så du finner garantert en favoritt.

Verdens beste kaffe

L’OR ble etablert i Frankrike i 1992 og merkets ambisjon har alltid vært å tilby verdens beste kaffe. Siden starten har L’OR begeistret med intense smaksopplevelser og kaffestunder fylt med nytelse.

Se hele sortimentet bestående av 19 varianter påwww.lorespresso.com.

Det finnes lungo, espresso og ristretto-varianter. Den avbalanserte Ristretto er frisk og med kraftig aroma og Splendente har en gyllen crema og uimotståelige nøtteaktige toner med en pikant ettersmak av sitrus.

Blant de fargerike kapslene finnes det også mange fristende Lungo-varianter. Nyt den fruktige og blomsterduftende Lungo Elegante med nydelig smak av sitrus og solbær, eller Lungo Profondo med sine toner av mandler og fristende lakris.

For en detaljert liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

*Varemerket tilhører en tredjepart som ikke er knyttet til JACOBS DOUWE EGBERTS