ny sofabutikk i Oslo


© alton&heim

Bolia-gründeren med nytt møbelmerke i Norge

Den splitter nye butikken alton&heim vil fylle 600 kvadratmeter med sofaer, bord, stoler, lamper og tepper i en nordisk og moderne stil.

15. oktober 2018 av Julie Liljeroth

Det er Bolia- gründeren Henrik Althoehn, som står bak det danske, nye møbelkonseptet alton&heim. Først med en butikk i den danske byen Aarhus – og nå over 600 kvadratmeter midt i Oslo sentrum.  

sofabord i lyst treverk
© alton&heim Sofabord i eik

Enten du foretrekker lyst eller mørkt – treverk er en sikker vinner i nordiske hjem! Pepples sofabord koster fra 3490 kroner.

Møbelmerket som kjennetegnes ved sitt nordiske formspråk og moderne design har flere erfarne designere med på laget, deriblant danske Morten Bøgh Andersen som er kjent fra tv-serien «Tid for hjem». 

brun sofa
© alton&heim Nordisk og moderne

Sofaene fra alton&heim er i forskjellige utførelser og farger. En 2-seter sofa koster 7990 kroner. 

Nytt konsept som dropper januarsalget

Med det nye merket ønsker gründeren også å skape et nytt konsept for forbrukeren.

– Vi har gått bort fra rabatter og utsalg. Hos alton&heim kan man alltid kjøpe produkter til riktig pris - din nye sofa blir ikke satt ned med 25 prosent uken etter, sier Henrik Althoehn i en pressemelding.

spisebord med treplate
© alton&heim Spisebord som skal vare lenge

alton&heim satser på treverk som tåler tidens tann og bare blir finere med årene. Spisebordene koster fra 9900 kroner.

Vil skape en rød tråd i hele hjemmet

I sortimentet finnes helt enkle 2-seters sofaer til hjørnesofaer, puffer, lenestoler, oppbevaringssystemer, spisebord, lamper og tekstiler. Ved å tilby et stort spekter av produktkategorier ønsker de å gjøre det lettere å innrede med en rød tråd uten å måtte kjøpe alt på en gang. I tillegg ønsker de å gjøre det med god samvittighet og bruker blant annet naturlige materialer og produserer alt i Danmark og Europa for å sikre kort transportvei. 

Butikken åpner 18.oktober i Stortingsgaten 30.

Hold deg oppdatert og få nyhetsbrev sendt direkte til innboksen din!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...