Bolia-gründeren med nytt møbelmerke i Norge

Den splitter nye butikken alton&heim vil fylle 600 kvadratmeter med sofaer, bord, stoler, lamper og tepper i en nordisk og moderne stil.

ny sofabutikk i Oslo
© alton&heim

Det er Bolia- gründeren Henrik Althoehn, som står bak det danske, nye møbelkonseptet alton&heim. Først med en butikk i den danske byen Aarhus – og nå over 600 kvadratmeter midt i Oslo sentrum.

sofabord i lyst treverk

Enten du foretrekker lyst eller mørkt – treverk er en sikker vinner i nordiske hjem! Pepples sofabord koster fra 3490 kroner.

© alton&heim

Møbelmerket som kjennetegnes ved sitt nordiske formspråk og moderne design har flere erfarne designere med på laget, deriblant danske Morten Bøgh Andersen som er kjent fra tv-serien «Tid for hjem».

brun sofa

Sofaene fra alton&heim er i forskjellige utførelser og farger. En 2-seter sofa koster 7990 kroner.

© alton&heim

Nytt konsept som dropper januarsalget

Med det nye merket ønsker gründeren også å skape et nytt konsept for forbrukeren.

– Vi har gått bort fra rabatter og utsalg. Hos alton&heim kan man alltid kjøpe produkter til riktig pris - din nye sofa blir ikke satt ned med 25 prosent uken etter, sier Henrik Althoehn i en pressemelding.

spisebord med treplate

alton&heim satser på treverk som tåler tidens tann og bare blir finere med årene. Spisebordene koster fra 9900 kroner.

© alton&heim

Vil skape en rød tråd i hele hjemmet

I sortimentet finnes helt enkle 2-seters sofaer til hjørnesofaer, puffer, lenestoler, oppbevaringssystemer, spisebord, lamper og tekstiler. Ved å tilby et stort spekter av produktkategorier ønsker de å gjøre det lettere å innrede med en rød tråd uten å måtte kjøpe alt på en gang. I tillegg ønsker de å gjøre det med god samvittighet og bruker blant annet naturlige materialer og produserer alt i Danmark og Europa for å sikre kort transportvei.

Butikken åpner 18.oktober i Stortingsgaten 30.

Hold deg oppdatert og få nyhetsbrev sendt direkte til innboksen din!