Limited edition på Ikea

I februar kan du sikre deg noen godbiter designet av det danske kreative kollektivet ArtRebels.

8. januar 2014

Vi liker Ikea, både på grunn av prisene, men også fordi de gir oss funksjonell og stilig design. Nå har de samarbeidet med danske ArtRebels, noe som har resultert i en limited edition kolleksjon som er i salg fra februar.

BRÅKIG består av rundt tredve produkter. Her finner du alt fra smarte oppbevaringsløsninger og mindre møbler til tekstiler, porselen og tapeter. Elementer fra dansk design og kjærligheten til København kommer til uttrykk i valg av teknikker, materialer og design. Naturmaterialer som kryssfiner og furu brukes sammen med duse pasteller og skarpe, grafiske mønstre. 

ArtRebels er en av de mest interessante kreative gruppene i danmark, og samler designere, filmskapere, kunstnere og andre kreative personer fra hele verden. De jobber alle for å støtte, fremme og dele kreative talenter, og på denne måten skaper de nye muligheter for både bedrifter og sosiale prosjekter.

Kolleksjonen er tilgjengelig fra og med 1. februar 2014 og så langt lageret rekker. Hvert produkt finnes i et begrenset antall.

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...