Ilse Crawford designer en IKEA-kjøkkenkolleksjon som gir akutt lyst til mer åpen oppbevaring

Hører du til flertallet som oppbevarer gryter og panner bak frontene på kjøkkenet er vi helt med på hvorfor. Men Ikeas nyeste samarbeid med Ilse Crawford kan kanskje få deg og andre på nye tanker?

Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea

Tenner grytene og pannene dine en gnist av glede i ekte Kondo-stil, når du finner de frem fra skuffen?

Eller er det mest av alt et redskap til kjøkkenet som du ikke helt forholder deg til, før stekepannen skal skiftes ut med en ny?

Hvis du drømmer om å høre til i førstnevnte kategori, har du nå muligheten til det for en god pris, siden Ilse Crawford har kastet sitt kreative blikk på kjøkken-kategorien i sitt siste samarbeid med Ikea.

Kolleksjonen 'Finmat' består av 4 produkter i Crawfords stilsikre skandi-stil.

Ilse Crawford Ikea gryter panner
© Ikea

Det mest bemerkelsesverdige ved kolleksjonen er den vakre utsiden av kobber, som gir et streif av luksus til ethvert kjøkken som de flytter inn i.

Kobbergryter og -panner er elsket for å være mere varmeledende enn jern- eller aluminiumsgryter, hvilket gjør de til en ettertraktet tilføyelse til kjøkkenet.

Kobberet gjør nemlig at det er enklere å regulere temperaturen, siden kobbergryter blir fortere varme, men også kjøler fortere ned igjen.

Samme egenskap har 'Finmat' fra Ikea, som i tillegg til kobber også består av rustfritt stål, som gjør dem både brukbare og flotte - for man kan nemlig servere direkte i gryten.

Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea
Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea
Ilse Crawford Ikea gryder pander
© Ikea

Prisen starter ved 669 kr. for en kasserolle, og opp til 999 kr. for en gryte. Alle produktene kommer med lokk. Finn kolleksjonen her.