IKEA's mest hypede møbel utgår - men nå finnes det en trøst!

Skapet som lenge har vært en favoritt på Instagram og går under navnet "bloggerskapet" finnes ikke lengre i IKEA sine varehus. Her kan du se produktet som kanskje kan erstatte det populære rottingsskapet.

Ikea Stockholm 2017 skap

ETTERLYSES: Stockholm skapet etterlyses nå av flere brukere på Finn.no etter møbelet er tatt ut av produksjon.

Er du også en av de som har gått og siklet på IKEA's ultra populære rottingsskap, har vi en dårlig nyhet.

Skapet som er mest kjent som #bloggerskapet, er en del av 'Stockholm 2017'-kolleksjonen, og utgår nå fra IKEA's sortiment. Faktisk er det allerede utgått og blir etterlyst av flere håpefulle brukere på Finn.no, hvor vi kan se at budene strømmer inn.

Skapet har vært utsolgt i mange av landets varehus i flere måneder, og det svenske møbelhuset meldte i den forbindelse at skapet ville komme tilbake i butikkene i mai.

Men det kommer allikevel ikke til å skje. Tilbake står vi derfor med spørsmålet: Hvorfor velger man å stoppe produksjonen av det mest hypede møbelet i sortimentet de siste årene, som til og med har inspirert flere konkurrenter til å lage lignende skap?

Ikea Stockholm 2017 skap

BLOGGERSKAPET: Til tross for en stor popularitet rundt skapet, utgår det nå fra IKEA's sortiment og vil ikke lengre finnes i norske varehus.

Det lå i kortene

–IKEA faser ut hele STOCKHOLM 2017 sortimentet, dette er for å gi plass til nye produkter som kommer, svarer IKEA's norske presse-senter i en mail til BoligPluss.

Dermed har det nok alltid ligget i kortene at salget av #bloggerskapet ikke skulle vare evig. Men det viser seg at det muligvis hører mer til saken enn bare mangel på plass:

–Skapet har vært veldig populært i Norge, så man har forsøkt å bestille mer, men det har dessverre ikke vært mulig, skriver IKEA.

Det er sannsynligvis også her vi finner svaret på hvorfor IKEA selv har informert flere kunder om at skapet ville returnere til varehusene i mai.

Les også: Se hvordan du kan lage ditt eget rotting-skap her!

Ikea rottingsskap nyhet

NYE FRONTER: I august kan du skifte ut frontene på IVAR produktene, og dermed lett gi de et preg av #bloggerskapets populære egenskaper.

© IKEA Norge

Nytt produkt i rotting er på vei

Sånn det ser ut nå, kommer ikke STOCKHOLM-skapet tilbake i norske varehus.

Men det finnes allikevel gode nyheter til alle oss som ikke nådde å få fingrene i det allerede ikoniske skap.

For IKEA Norge kan melde om at IVAR-serien i august kommer med nye fronter som kanskje kan være en trøst til de som ønsker seg ett STOCKHOLM-skap i rotting. Har du allerede produkter i denne serien, vil nok også investeringen være noe mindre da det kun er frontene som skal byttes ut for å gi skapet en oppgradering som minner om #bloggerskapet, og dermed forvandle dette møbelet til et trendy rottingsskap.

Se også: De 25 beste IKEA-hacksene