H&M Home med to nye konseptbutikker i Norge

Og denne gangen åpner de i en ny norsk storby.

h&m home ny butikk 2020
© H&M Home

Elsker du som oss fint interiør til en billig penge? Da har vi gode nyheter til deg! H&M Home åpner nemlig to nye konseptbutikker i Norge. Denne gangen tar H&M Home steget ut av Oslo og entrer vårt langstrakte land - en av de nye butikkene vil nemlig ligge i Thomas Angels Gate i Trondheim. Den andre butikken vil bygge på tilbudet H&M Home allerede har i hovedstaden, og vil bli plassert sentralt i Bogstadveien på Majorstuen i Oslo.

-Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på den første H&M HOME-butikken i Oslo - noe som gjør det enda mer spennende å annonsere at det kommer to nye konseptbutikker til neste år! Vi har lenge vært interesserte i Trondheim, så vi er utrolig glade for endelig åpne butikk der, mens Oslo forblir en viktig lokasjon for oss, sier Peter Klagsmark, General Manager H&M HOME.

h&m home ny butikk 2020 i oslo og trondheim

H&M Home utvider med to nye butikker - en i Oslo og en i Trondheim.

© H&M Home

Det er heller ingen beskjeden størrelse de to nye butikkene kan skilte med. I butikken i Thomas Angels Gate 20 i Trondheim vil man finne 565 kvadratmeter interiør fordelt på to etasjer, mens den nye butikken i Bogstadveien kan friste med hele 801 kvadratmeter interiør på tre etasjer.

H&M Home lover kundene en dynamisk handleopplevelse og nytt nivå av kundeservice, og håper å være en "inspirerende interiørdestinasjon". Også noen eksterne merkevarer utover H&Ms egne vil være å finne i butikkene.

Butikkene vil åpne på vårparten 2020, og mer informasjon om åpningsdatoer, produkter og tjenester vil komme nærmere åpningen.