H&M Home med sitt første designsamarbeid

Det svenske motehuset satte i gang trenden med designsamarbeid. Nå har turen endelig kommet til boligtilbehøret.

© H&M Home

Bildene av kolleksjonen er tatt i Jonathan Adlers hjem i New York.

© H&M

H&M Home med designsamarbeid

H&M Home offentliggjorde nylig at de var klare med sitt første designsamarbeid. Dette har tidligere ellers vært forbeholdt klesavdelingen, men nå skjer det også i deres interiørunivers.

Designeren H&M Home har teamet opp med er ingen ringere enn amerikanske Jonathan Adler, som grunnla merket med samme navn i 1993.

Hans portefølje består blant annet av en rekke vaser med kroppsdeler og ansikter, som f.eks hans ikoniske ansiktsvase, en krukke med bryster samt fargerike geometriske mønstre på både glassbrikker og puter.

Fortrekker du et stilrent, stringent design er ikke denne kolleksjonen noe for deg. For med et manifest som tar direkte avstand fra minimalisme er det klart for et friskt pust.

«Vi tror ikke det finnes farger som ikke passer sammen», «Vi synes minimalisme er sørgelig» og «Hvis arvingene dine ikke er villige til å kjempe for det, kommer vi ikke til å lage det», er noen av erklæringene fra Jonathan Adler. Noe annet enn det vi tradisjonelt ser i Skandinavia med andre ord.

Drømmer du om å omgi deg med rebelsk design som man legger merke til kan du glede deg til 14. november, hvor kolleksjon slippes på HM.com og i utvalgte butikker.

Kolleksjonen består blant av lakkerte esker og brett i juvelfargede, geometriske vaser, vaser og lysestaker med illustrasjoner av en mann og en kvinne med gulldetaljer, og et statement-teppe i ull.

Nedenfor kan du se noen bilder fra kolleksjonen.

Pledd ca. 1499 kr, pute med ansikt ca. 399 kr, pute med mønster ca. 179 kr.

© H&M Home

Vase ca. 1000 kr, skulptur ca. 1000 kr, boks med lokk ca 299 kr.

© H&M Home

Pute ca. 499 kr, bolle ca. 799 kr.

© H&M Home

Fuglefigur ca 399 kr, lysestake ca. 299 kr, vase 599 kr.

© H&M Home