Derfor digger vi Moto Z

En smarttelefon er ikke bare en smarttelefon – den er det viktigste hverdags-verktøyet vi har, og det skulle bare mangle at den kan tilpasses unikt etter dine behov. Det får du med Moto Z.

Smarttelefonen som har unike tilpasningsmuligheter som gir deg alt du trenger i én telefon.
© Moto Z

Den har erstattet det aller meste av tekniske duppeditter vi bruker både til hverdag og jobb, og det er utenkelig å engang forlate huset uten smarttelefonen. Å kunne tilpasse telefonen slik at den er unik for dine behov og det å ha alt man trenger i én smarttelefon er viktigere enn noen gang.

Med Moto Z kan du ikke bare endre utseendet på telefonen, du kan også legge til fysisk tilbehør, slik at din smarttelefon blir eksperten innen de funksjonene som er aller viktigst for deg. Moto Z er smartere enn andre smarttelefoner – og kan gi deg alt du trenger med, fokus på det du trenger mest!

Moto Z kommer i stilig svart og grå eller lekkert gull og hvitt, og med det unike tilbehøret for du nye muligheter til å designe en smarttelefon som både ser ut som du ønsker og har de tekniske finessene du setter mest pris på.

Moto Z kommer i stilig svart og grå eller lekkert gull og hvitt.
© Moto Z

Magnetiske muligheter

Ved hjelp av magnet snappes de forskjellige funksjonspakkene eller dekslene av og på telefonen. På baksiden av Moto Z finner man et magnetfeste som gjør at man enkelt kan ta funksjonsmodene av og på, bytte mellom funksjoner, skifte utseende og bruke smarttelefonen som så mye mer enn bare en smarttelefon.

Musikk-elskeren

Er du en av de som elsker musikk, men synes det er slitsomt å måtte dra med seg den trådløse høyttaleren overalt? JBL SoundBoost Mod er en høyttaler som festes på din Moto Z med det magnetiske festet. Høyttaleren gir pulserende stereolyd samtidig som den gir telefonen opp til 10 timer lengre batteritid.

Høyttaler-moden er perfekt for deg som elsker musikk, men vil slippe å drasse på den trådløse høyttaleren.
© Moto Z

Del med venner og kollegaer

Det har aldri vært enklere å holde foredrag, vise slides, dele bilder eller filmklipp med både venner og kollegaer – og alt du trenger er telefonen din! Moto Insta-Share projektor en en prosjektor som kan festet på magnetfestet på din Moto Z.

Med projektormoden kan du enklere enn noen gang dele bilder, holde foredrag og vise videosnutter – rett fra telefonen!
© Moto Z

Alltid på farten

Er du mye på farten, bruker du telefonen mye, og sitter stille sjelden lenge nok til å full-lade mobilen? Det er mange av oss som har en telefon som går tom for strøm når vi er langt fra en stikkontakt. Incipio offGridPower Pack-batteri kan enkelt festes på baksiden av din Moto Z ved hjelp av det sterke magnetiske Moto Mods-festet og gi opptil 20 timers ekstra batteritid.

Batteripakken gir telefonen opp til 20 timers lengre batteritid, og er perfekt for deg som er mye på farten.
© Moto Z