Mangler du orden i huset ditt? Bli med på kurs med Synnøve Skarbø

De fleste av oss kan trenge litt hjelp når det kommer til å holde orden der vi bor. Nå har du en helt unik mulighet til å bli med på kurs med Synnøve Skarbø – og få orden i huset ditt på bare 6 uker!

rydding med synnøve skarbø

Få orden i huset ditt du også – i dette steg-for-steg kurset med Synnøve Skarbø.

Rydd deg lykkelig

Har du lyst til å få orden i boligen din, i tillegg til god samvittighet når rotet blir borte? Da bør du melde deg på Synnøve Skarbø og Boligpluss sitt nye ryddeprosjekt – Rydd deg lykkelig!

Her finner du påmeldingen:

Ryddekurs med Synnøve Skarbø

PS: Når du har gjennomført påmeldingen, vil du få en bekreftelse på e-post.

ryddekurs med synnøve skarbø

Gjennom seks uker vil Synnøve guide deg gjennom ryddingen – rom for rom. Bli med du også!

© Synnøve Skarbø

Dette får du fra ryddekurset til Synnøve Skarbø

Prisen for hele kurset er kun 399, og oppstart for prosjektet er 24. september. Da får du seks uker med detaljert og inspirerende veiledning.

I løpet av de seks ukene vil du hver dag motta én e-post, med nye tips, oppgaver og inspirasjon fra Synnøve. Hver uke starter et nytt ukesprosjekt, og de resterende dagene vil du få oppfølging for å få gjennomført oppgaven du fikk i starten av uken.

Melder du deg på dette kurset, vil ikke ryddingen føles som et ork. Det vil nemlig være snakk om små oppgaver som blir fordelt utover – slik at oppgaven ikke vil føles altfor stor.

Kurset inneholder:

  • Et enkelt system som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for rot igjen.
  • Daglige, konkrete e-poster med ryddetips som viser hvordan du skal få et ryddig hjem i praksis.
  • Motiverende veiledning.
  • Lære hvordan et ryddig hjem sparer deg for masse tid i hverdagen.
  • Tilgang til en Facebook-gruppe, der du kan stille spørsmål til Synnøve og bli motivert av andre deltakere.
  • Ukentlige to-do lister som du kan printe ut.
  • Tilgang til fine konkurranser og gode rabatter og tilbud.
ryddetips synnøve skarbø

Gjennom Rydd deg lykkelig hjelper Synnøve Skarbø deg med den ryddingen du vet du gjerne skulle gjort, men ikke helt får motivert deg selv til å sette i gang med.

© Produsentene

Hva går Rydd deg lykkelig ut på?

Fortsatt litt usikker på hva kurset går ut på? Vi har stilt Synnøve Skarbø fem spørsmål for å gjøre det enda litt klarere:

1. Hva kan den som melder seg på forvente å oppnå etter prosjektet er over?

– Først og fremst kan de forvente seg et ryddig hjem – og mest sannsynlig vil de føle seg letta. De kommer til å ha kontroll på det de eier, og ha kvitta seg med det de ikke trenger. De vil dessuten ha lært hvordan de skal holde det ryddig i framtida, uten at det trenger å ta mye tid. Ingen skal behøve å rydde seg i hjel, vi skal ta dette steg for steg – i et tempo alle klarer å følge med på.

2. Hva er det beste med å få orden i boligen man bor i?

– Å, det er så mange fordeler med det! Jeg nevner i fleng: Det blir hyggeligere rundt deg, det gjør deg mer effektiv i hverdagen fordi du slipper å lete etter ting, du slipper å kaste bort tida di på å bekymre deg for at du burde rydde, det gjør deg mer økonomisk fordi du slutter å kjøpe ting du egentlig ikke trenger – og ikke minst mener jeg at et ryddig hjem gir et ryddig hode. Hvordan du har det rundt deg, har en direkte sammenheng med hvordan du har det innvendig.

3. Hvilke fordeler gir det et menneske å gå gjennom en slik prosess?

– Den aller største fordelen jeg har opplevd med å ha et ryddig hjem, er at jeg har frigitt tid til å bruke livet mitt på det jeg egentlig vil holde på med. Sagt på en forenkla måte, så vil jeg jo mye heller være sammen med familien min enn å rydde.

4. Hva er ditt aller beste tips til dem som vil ha et velorganisert hjem?

– Kvitt deg med mest mulig. Jo færre ting du eier, desto mindre rot blir det. Jeg mener ikke at man skal bli helt minimalist, men at man tar et oppgjør med alt som har fylt seg opp i huset og tenker gjennom om man virkelig trenger alt. Svaret på det er garantert nei.

5. Hva er det viktigste å ha på plass i huset før man setter i gang med dette prosjektet? Er det noe man bør gjøre for å forberede seg?

– Det er lurt å ha en del søppelsekker og kasser klare, men dette får alle deltagerne nærmere beskjed om. Det aller viktigste er å forberede seg mentalt på den prosessen vi skal gjennom. Psyke seg opp til å være klar for å kvitte seg med mye av det du har liggende. Snu tankegangen fra at noe er «kjekt å ha» til «dette klarer jeg meg uten». Det å få det ryddig er mye enklere enn man tror, så lenge man har gode metoder å bruke underveis. Jeg gleder meg til å komme i gang!

Esker til oppbevaring

Synnøve Skarbøs kurs vil hjelpe deg med å få orden i tingen du har fylt boligen din med.

© Orthex

Her finner du påmeldingen til kurset:

Ryddekurs med Synnøve Skarbø

Meld deg også inn i vår Facebook-gruppe Rydd deg lykkelig – for tips, inspirasjon og oppfølging fra Synnøve.

PS: Når du har gjennomført påmeldingen, vil du få en bekreftelse på e-post.

HÅNDPLUKKET TIL DEG