LADY lanserer nytt fargekart for 2021

Se de nye LADY-fargene fra Jotun, som har fokus på at vi skal gjenoppdage hjemmet med nye farger.

© Jotun AS

Hver sensommer er det spenning tilknyttet hvilke farger som blir utropt til det neste års fargetrend, og i år er intet unntak.

– Fargene vi ønsker å omgi oss med i tiden som kommer gjenspeiler tidsånden fullt og helt. Vi rydder for å gi plass til det nye, samtidig som vi er opptatt av å ta vare på det vi har.

Det sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef, som sammen med et internasjonalt team nok en gang har rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som reflekterer den tiden vi lever i.

Det nye fargekartet bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns fargearkiv.

  • Vi er inne i en tid hvor mange av oss reflekterer over livsstilsendringer som vil være til beste både for oss selv, hjemmene våre og den verden vi lever i. Tendensene har lenge pekt mot et mer bærekraftig forbruk, og den nye verdenssituasjonen har forsterket denne trenden. I usikre tider blir hjemmene våre enda viktigere, avslutter Lisbeth.

29 vakre, dempede farger

I alt presenterer det nye fargekartet REDISCOVER 29 LADY-farger. Felles for alle fargene er at de er nøye utvalgt og tilpasset bruk på store flater.

Det nye fargekartet presenterer 17 helt nye farger i kombinasjon med spesielt utvalgte nyanser som har vært med oss lenge. Flere av de nye fargene har også sin opprinnelse i gamle farger, men er videreutviklet og har fått nytt liv.

Se våre favoritter her:

LADY Pure Color 12124 Natural Clay. En brent oransje tone som skaper et lunt interiør.

© Jotun AS

LADY Pure Color 4894 Ocean Air. En forfriskende, dempet og lys blå nyanse.

© Jotun AS

LADY Pure Color 6378 Iconic. En nydelig dempet minttone som kan løfte rommet.

© Jotun AS

LADY Pure Color 12120 Desert Pink. En dempet, gyllen rosa, med hint av fersken.

© Jotun AS

LADY Minerals 1563 Mørk Strandsand. Delikat balanse av grå og dempet beige.

© Jotun AS

LADY Wonderwall 12127 Earthy Brown. En jordnær mørk, gyllen bruntone

© Jotun AS

LADY Pure Color 10246 Velvet Pidestall. Lun og gyllen gultone, nylig gjenoppdaget